ISPLIVALI HOROR DETALJI KRVOPROLIĆA U ARANĐELOVCU: Dragana očajnički dozivala DECU, zatekli je u LOKVI KRVI!
Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

JEZIVO!

ISPLIVALI HOROR DETALJI KRVOPROLIĆA U ARANĐELOVCU: Dragana očajnički dozivala DECU, zatekli je u LOKVI KRVI!

Na lice mesta odmah je izašla patrola policije i u hodniku zatekla Draganu Mihailovic bez znakova života i u lokvi krvi

Objavljeno: 21:51h

Zoran Mihailović (61) osumnjičen je da je danas na smrt izbo svoju suprugu Draganu (55), a nakon toga pokušao da počini samoubistvo. Tragedija se odigrala popodne u porodičnoj kući u Aranđelovcu.

Kako saznajemo, oko 15 sati A.M. je telefonom prijavila da je njen otac tukao njenu majku u ulici Vuka Karadžića broj 34.

Na lice mesta odmah je izašla patrola policije i u hodniku zatekla Draganu Mihailovic bez znakova života i u lokvi krvi. Na telu je bio primetan veći broj ubodnih rana.

Draganinog supruga Zorana, osumnjičenog za ubistvo, patrola policije pronašla je na oko 100 metara od zgrade sa višestrukim povredama vrata, grudnog koša i stomaka koje je, po dosadašnjim rezultatima istrage, naneo sam sebi naneo nožem i skalpelom u pokušaju da izvrši samoubistvo.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

On je prevezen u UC Kragujevac.

Svedoci (dvoje dece bračnog para) su izjavili da su čuli galamu u hodniku zgrade i majku kako ih doziva. Odmah su strčali u hodnik i zatekli majku kako leži krvava, sa povredama po telu.

Zoranu su navodno 20.08. izrečene obe hitne mere zbog nasilja u porodici. Zoran je suprugu navodno verbalno uznemiravao i vređao jer je bio ljubomoran i mislio da ga vara.

On je najverovatnije sačekao suprugu u hodniku kada se vraćala sa posla.

Tokom uviđaja pronađeni su nož dužine sečiva 14 cm i skalpel dužine sečiva 9 cm. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva (VJT ) u Kragujevcu, tokom uviđaja uzeti su brisevi zbog DNK analize, a pronađen je određeni dokazni materijal.

Osumnjičeni za tesko ubistvo se trenutno nalazi u UC Kragujevac. Njega obezbeđuju policajci. Nakon oporavka, osumnjičenom će po nalogu VJT Kragujevac biti određena mera zadržavanja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.