BEOGRAĐANIN KOLIMA BLOKIRAO VOZILO BIA: Metalnom šipkom nasrnuo na pripadnika bezbednosne službe!
Ilustracija, Foto: Kurir

divljaštvo

BEOGRAĐANIN KOLIMA BLOKIRAO VOZILO BIA: Metalnom šipkom nasrnuo na pripadnika bezbednosne službe!

Nakon saslušanja sa osumnjičenim tuzilaštvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, te je od strane suda presudom izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena jedinstvena kazna zatvora od 5 (pet) meseci

Objavljeno:

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu po nalogu Višeg javnog tužilaštva, odredilo je zadržavanje 25. avgusta 2022. godine osumnjičenom M. M. (38) zbog izvršenja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i krivičnog dela uništenje i oštećenje tuđe stvari.

On je, kako se navodi, u ulici Nikole Dobrovića svojim vozilom blokirao kretanje vozila pripadnika Bezbednosno-informativne agencije, tako sto je zaustavio svoje vozilo ispred vozila Bezbednosno-informativne agencije, otvorio gepek, uzeo metalnu sipku kojom je zamahnuo u pravcu oštećenog, zatim polomio levi retrovizor na vozilu Bezbednosno-informativne agencije, na koji način je ugrozio sigurnost oštećenog i pričinio štetu opisanom vozilu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Nakon saslušanja sa osumnjičenim tuzilaštvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, te je od strane suda presudom izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena jedinstvena kazna zatvora od 5 (pet) meseci i istovremeno određeno da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja od 2 (dve) godine, ne učini neko novo krivično delo.

Bonus video:

53:37

REDAKCIJA 25.08.2022. 3. DEO

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.