"LJUDI, JA SAM ŽIV, DLAKA S GLAVE MI NE FALI": Šokantan preokret u slučaju OBEZGLAVLJENOG LEŠA u Zrenjaninu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

preokret

"LJUDI, JA SAM ŽIV, DLAKA S GLAVE MI NE FALI": Šokantan preokret u slučaju OBEZGLAVLJENOG LEŠA u Zrenjaninu!

Policija je reagovala munjevito i u šumarku nadomak kuća otkrila telo po svemu sudeći mlađeg muškarca

Objavljeno:

Taman kada su svi pomislili da je rešena misterija obezglavljenog tela pronađenog na poljoprivrednom imanju na periferiji Zrenjanina, desio se preokret.

Prema prvim nalazima istrage u početku se sumnjalo da se radi o izvesnom Ivanu čobaninu, koji je često viđan u tom kraju. Međutim, pred začuđenim policajcima i predstavnicima medija Ivan se pojavio glavom i bradom.

- Ljudi ja sam živ dlaka s glave mi ne fali ceo dan sam bio sa ovcama u ataru - rekao je čobanin Ivan, poreklom iz Melenaca začuđenim policajcima uz napomenu da nije ni čuo da se nešto ovako strašno dogodilo.

Kako Informer saznaje na gazdinstvu koje se nalazi nadomak Zrenjanina prvo je pronađena ljudska glava koju su psi lutalice razvlačili između kuća.

1 / 5 Foto: Profimedia

Policija je reagovala munjevito i u šumarku nadomak kuća otkrila telo po svemu sudeći mlađeg muškarca. Iako se u početku verovalo da telo pripada čobaninu Ivanu, njegovo pojavljivanje vratilo je rešenje misterije na početak!Posle završenog uviđaja, telo N.N. muškarca poslato je na obdukciju, posle koje će biti utvrđen način na koji je ovaj čovek izgubio život, kao i njegov identitet.

Bonus video:

00:14

Đina Džinović došla da podrži dečka Vojaža

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.