NJIH JE LEPA DRAGANA LJUBILA PRE UBIJENOG CRNOGORCA: Imala TURBULENTAN ljubavni život, pominje se i CECIN VELJKO!
Dragana Banić, Foto: Društvene mreže

učestvovala i u rijalitiju

NJIH JE LEPA DRAGANA LJUBILA PRE UBIJENOG CRNOGORCA: Imala TURBULENTAN ljubavni život, pominje se i CECIN VELJKO!

Dragana je i pre ove tragedije bila tema srpskih medija. Svojevremeno lepa misica bila je u vezi sa Lukom Jovićem

Objavljeno: 16:47h

Manekenka Dragana Banić danas je došla u fokus regionalnih medija zbog ubistva Gorana V. na Pagu.

Naime, kako prenose mediji, on je rano jutros ubijen u Hrvatskoj, a iz kluba je izašao u društvu bivše srpske misice Dragane Banić kada mu je ubica prišao s leđa i pucao mu u glavu!

Goran Vlaović
foto: SCREENSHOT

Dragana je i pre ove tragedije bila tema srpskih medija. Svojevremeno lepa misica bila je u vezi sa Lukom Jovićem, ali kako se tada pisalo, njihova romansa bila je kratkog daha i to u periodu kada je stavio tačku na vezu sa Sofijom Milošević.

Sofija i Luka
Sofija i Lukafoto: Instagram printscreen/sofijamilo

Informer je pisao da je Dragana i bivša partnerka sada oženjenog Veljka Ražnatovića, sina Cece Ražnatović, kao i da je uspela da zavrti oko malog prsta mnoge Lukine kolege fudbalere. Prema navodima medija, Dragana dolazi iz malog mesta, kako je svojevremeno pisala, radila je kao kasirka na pumpi, a dnevno je dobijala bakšiš čak i do 100 evra. Ono što malo ko zna jeste da je zgodna brineta bila svojevremeno i učesnica jednog rijalitija.

Spekulisalo se i da je do problema u vezi Veljka i njegove tadašnje devojke Ane Cakić upravo došlo zbog manekenke Dragane.

- Veljko je bio sa Draganom, a onda je u isti klub došla Ana. Nije bilo nikakve rasprave, jer je ona ubrzo napustila klub – rekao je tada izvor sa lica mesta.

Atraktivna brineta je inače dovođena u vezu i sa raznim fudbalerima, među kojima su i bili i pojedini aktuelni reprezentativci Srbije.

Podsetimo, Crnogorac Goran V. koji je navodno bio pripadnik "škaljarskog klana", a koga je kako se sumnja ubio Srbin na ostrvu Pag u Hrvastkoj bio je na odmoru sa devojkom poznatom manekenkom Draganom Banić

Dragana Banić, je za Informer potvrdila da joj je dečko ubijen i da su bili zajedno na odmoru.

- Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam videla taj trenutak ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osećam - rekla je Banićeva koja je sa ubijenim Goranom bila u vezi dve i po godine .

1 / 3 Foto: Printscreen

Nije videla trenutak pucnjave

Lepa Dragana je inače dovođena u vezu sa mnogim fudbalerima, među kojima su i bili i pojedini aktuelni reprezentativci Srbije. Bila je navodno sa poznatim pevačima, muvao je i Džoni Dep, koji je i zvao da snime film...

Kako smo ranije izveštavali Goran V. ubijen je jutros oko 6 sati ujutru kada mu je, kako se sumnja u glavu pucao naš državljanin. Do dolaska Hitne pomoći nesrećnom Crnogorcu pokušali su da pomognu gosti lokala ispred kog se pucnjava dogodila.

Nažalost Goran je preminuo na putu do bolnice, dok je ubrzo kao osumnjičeni uhapšen Srbin. Motiv ubistva još uvek nije poznat.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.