DROGA, SE*S, UBISTVA! Ovo su najveće tragedije na estradi: Dvedesete ih vinule u zvezde, 2000-te PROGUTALE! (FOTO)
Ksenija Nemo i Glorija, Foto: Printscreen

TUGA

DROGA, SE*S, UBISTVA! Ovo su najveće tragedije na estradi: Dvedesete ih vinule u zvezde, 2000-te PROGUTALE! (FOTO)

Jedan od njih je umro u Bijeljini, u velikoj bedi, kao podstanar, zaboravljen i odbačen, bez novca i volje za životom

Objavljeno:

Tih devedesetih bili su glavne muzičke zvezde u svojim žanrovima, ali ih je sledeća decenija dočekala sa tragičnim krajem.

Nino

Nino Rešić je devedesetih bio jedan od najpopularnijih narodnjaka, a hitovi su mu bili "Usne vrele kao žar", "Šta ću mala s tobom", "Što mi noći nemaju svanuća", kao i duet "Divlja devojka" sa Draganom Mirković.

Međutim, izgleda da Nino nije znao baš da se nosi sa slavom - ubrzo je postao poznatiji po skandalima. Utapanje u alkoholu, afere sa koleginicama, pa ženama njegovih kolega, razvod, priznanje da ima vanbračnu ćerku, svađe sa medijima, promena vere, golišave fotografije... Svega je tu bilo.

Preminuo je u oktobru 2007, u 44. godini od perforacije pankreasa izazvane dugogodišnjim alkoholizmom. Umro je u Bijeljini, u velikoj bedi, kao podstanar, zaboravljen i odbačen, bez novca i volje za životom.

Rođa Raičević
Rođa Raičevićfoto: Printscreen

Rođa Raičević

"Draga", "U zemlju pao bih od stida", "Ti ćes sa njim, a gde ću ja", "U tebe sam zaljubljen", "Tako je suđeno" - sve su to hitovi koji se i danas mogu čuti i po kafanama i po finijim mestima, a pevao ih je Rođa Raičević.

Bio je pevač i kompozitor narodne i zabavne muzike, svirao je violončelo i klavir, sarađivao je sa brojnim imenima sa naše estrade, a predstavio je široj publici Vlada Georgieva.

Preminuo je 2001. u 44. godini u jednom stanu u Beogradu, a zvanični uzrok smrti je predoziranje kokainom.

Nebojša Saveljić
Nebojša Saveljić foto: Printscreen

Nebo Monteniger

Nebojša Saveljić (Nebo, Sky), brat bivšeg jugoslovenskog fudbalskog reprezentativca Niše Saveljića, bio je drugi član crnogorskog hip-hop tandema Monteniggers (pored Igora Lazića) koji se probio hitovima "Ducka Diesel", "So i tekila", "Tako ti je kako ti je", "Aj...Aj (pa se groz grad zajebaj)", "Bljump"...

Poginuo je u jesen 1999. u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica - Cetinje. Ta tragedija podstakla je Igora Lazića da sa Vladom Georgijevim snimi duetsku pesmu "Ne brže od života", posvecenu Nebojši.

Inače, hit sa prvog albuma Monteniggersa "Ducka Diesel", posvećen je Dušku Nikoliću, članu prve postave grupe, koji je umro od leukemije nedugo nakon izdavanja albuma.

Ksenija Pajčin
Ksenija Pajčinfoto: Print Screen Youtube

Ksenija Pajčin

Ksenija Pajčin je pažnju na sebe prvo skrenula kao plesačica, a onda i kao pevačica dens grupe Duck koja se probila hitom "Dačo volim te".

Brzo je prešla u solo vode, a paralelno stekla i reputaciju fatalne žene. Prvi skandal u kojem je bila pomenuta je kada je ispred kluba Četiri sobe 1998. godine Zvezdan Slavnić, njen tadašnji dečko, upucao Olivera Jovanovića, spekulisalo se baš zbog sukoba oko Ksenije, mada je ona to demantovala.

Posle je bila u tajnoj vezi sa fudbalskim reprezentaivcem Ivicom Dragutinovićem, šuškalo se o romansi s Acom Lukasom, družila se sa Karamelom i JK...

Burnu romansu sa manekenom Filipom Kapisodom počela je 2008. i uvek pričala da je Filip, iako mlađi od nje 10 godina, muškarac koji je voli iskrenije od svih s kojima je bila pre njega. I čak ni saobraćajku koju su doživeli početkom 2010, što su mnogi protumačili kao Filipov pokušaj da ih još tada oboje usmrti, nije doživela kao upozorenje. Dva meseca kasnije, Filip ju je ubio pištoljem, a potom izvršio samoubistvo.

Glorija Sangare

Glorija Sangare, bivša pevačica grupe "Flejm", pronađena je 2016. godine mrtva u svom stanu u Palm Bič Gardensu na Floridi. Pretpostavlja se da je Glorija preminula nakon što se predozirala lekovima, a kako se pisalo danima je bila lošeg raspoloženja, što se navodilo kao jedan razloga za samoubistvo.

Međutim, njen brat tvrdi da ona nije oduzela sebi život, nego da je imala srčanu manu, koja je dovela do smrti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.