Kustu i Čolu saslušavaju zbog smrti Kekinog kuma!
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Istraga nakon ubistva

Kustu i Čolu saslušavaju zbog smrti Kekinog kuma!

- Svaka informacija može da koristi pri rešavanju likvidacije Jovanovića, pa će inspektori obaviti razgovor sa svima koji su bili na sahrani, pa i sa Kusturicom i Čolićem - objašnjava sagovornik ovog lista blizak istrazi
Objavljeno: 09:35h

Zbog likvidacije Milomira Jovanovića (46), kuma Dejana Stojanovića Keke, nakon sahrane Sarajlije Novice Todorovića u nastavku istrage policija će obaviti informativni razgovor i sa rediteljem Emirom Kusturicom i pevačem Zdravkom Čolićem, objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Inspektori su već razgovarali sa nekolicinom ljudi koji su prošle subote bili na groblju u Sopotu, a zanimljivo je i to da niko od do sada saslušanih svedoka nije primetio, niti video ništa sumnjivo, iako se veruje da je ubica imao pomagača i na samom groblju.

Kekin kum IZREŠETAN dok je nosio kovčeg! HOROR NA GROBLJU U SOPOTU!

- Svaka informacija može da koristi pri rešavanju likvidacije Jovanovića, pa će inspektori obaviti razgovor sa svima koji su bili na sahrani, pa i sa Kusturicom i Čolićem - objašnjava sagovornik ovog lista blizak istrazi.

UBISTVO SNAJPEROM U SOPOTU: Jovanović ubijen iz osvete ZBOG LIKVIDACIJE Bjelanovića na Vračaru?!

Inače, inspektori beogradske policije sumnjaju da je ubica imao pomagača koji mu je pružao logističku podršku na sahrani poznatog Sarajlije. Postoji mogućnost da je taj neko mobilnim telefonom obaveštavao snajperistu o ponašanju i kretanju Jovanovića, pa se proveravaju i bazne stanice.

Kako se nezvanično saznaje, policija je već obavila razgovor sa pojedinim bliskim rođacima preminulog Todorovića, na čijoj sahrani je ubijen Jovanović.

foto: Marina Lopičić

- Oni su izjavili da je bilo dosta muškaraca koje nisu poznavali, jer je Todorović imao veliki broj prijatelja, ali da im niko nije zapao za oko. Rekli su da su svi na sahrani delovali potreseno i da im niko nije bio sumnjiv, jer im ni u najluđim snovima ne bi palo na pamet da na sahrani nekom spremaju likvidaciju - objašnjava naš sagovornik.

Jovanović je ubijen 14. januara, dok je posle sahrane Novaka Todorovića na groblju u Sopotu, u pratnji trojice telohranitelja prilazio svom automobilu. Pokojni Jovanović je, prema operativnim podacima policije, bio u poslovima trgovine narkotika, i to na veliko. Bio je blizak saradnik Dejana Stojanovića Keke, nekadašnjeg vođe novobeogradskog klana, koji u Latinskoj Americi ima jake kontakte sa tamošnjim kartelima. Policija na mestu likvidacije nije pronašla čaure, niti zna tačno mesto odakle je pucano na Jovanovića. Sumnja se da se radi o profesionalcu koji je nakon ubistva autoputem pobegao u Beograd, gde se sakrio u nekom štek stanu dok se ne "slegne.

foto: Marina Lopičić

BONUS VIDEO:

Plivanje za časni krst kod sportskog centra Milan Gale Muškatirović

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.