MUŠKARAC KOJI JE SILOVAO BAKU U SVILAJNCU, ZLOSTAVLJAO I TRUDNU ŽENU: Isplivali jezivi detalji, Srbija na nogama
Foto: Printscreen/Youtube/ RTRS vijesti

KAKAV UŽAS

MUŠKARAC KOJI JE SILOVAO BAKU U SVILAJNCU, ZLOSTAVLJAO I TRUDNU ŽENU: Isplivali jezivi detalji, Srbija na nogama

- Moja rođaka je konstantno trpela nasilje od njega čak i kada je bila trudna sa prvim detetom

Objavljeno:

A. M (33) iz okoline Svilajnca uhapšen je zbog sumnje da je silovao komšinicu S. M. (79), nakon ovog jezivog zločina svakim danom otkriva se novo zlodelo za koje ga otužuju, kako smo nezvanično saznali on se godinama brutalno iživljavao i nad svojom ženom

Ona je ispričala da se A.M. godinama iživljavao nad svojom ženom ali da ona nije smela da ga prijavi jer joj je pretio ubistvom.

- A da sve bude gore A.M. uživa zaštitu svojih roditelja koji ga sve vreme brane. Moja rođaka je iz Svilajnca udala se za A.M. pre sedam godina i imaju dvoje male dece. On sa roditeljima živi godinama u Austriji, te je i nju odveo tamo. Tada je za nju počeo horor koji je nedavno prekinula kada je odlučila da ga ostavi i sada su u fazi razvoda - priča rođaka žene A.M. i dodaje da želi sve da ispriča kako se A.M. ne bi ponovo izvukao kao što se to dešavalo ranije.

Jedan od dokaza nasilja koje je trpela žena osumnjičenog A.M.

- Moja rođaka je konstantno trpela nasilje od njega čak i kada je bila trudna sa prvim detetom. Od silnih batina umalo nije izgubila prvu trudnoću, tada je svekrva vodila kod lekara ali niko od njih nije prijavio šta se desilo, a moja rođaka nije znala jezik. Sama u tuđini sa njima morala je da trpi - navodi naša sagovornica koja nije želela da joj otkrivamo identitet.

Kako je objasnila poslednji put batine od A.M pretrpela je ove godine nakon Uskrsa.

-Definitivno ga je napustila ove godine posle Uskrsa kada su bili u Srbiji. Tada je kada su se vraćali u Austriju vozio pijan kombi, izbacio je na autoput i izudarao, a potom je naterao da ona vozi vozilo do Austrije - priča rođaka.

Poznat po različitim krivičnim delima

Naša sagovornica objašnjava da je A.M. poznat austrijskoj policiji za različita krivična dela.

- Bilo je tu krađa za koje je odgovarao ali i neke za koje nije. Navodno krao je bicikle, jednog je gazdu opljačkao, čula sam i da im je policija upadala tamo u kuću tražeći neko vino koje je, navodno ukrao ali ništa nisu našli jer je on to već bio prevezao u Srbiju. Inače, on se bavi prevozom obično svakog vikenda dolazi u Srbiju. Dođe u petak, a u nedelju se vrati. Čula sam da je jedno vreme nosio nanogicu a to sve zahvaljujući njegovim roditeljima, koji plaćaju kazne i advokate - tvrdi naša sagovornica.

Prema njenim rečima kada se saznalo za silovanje ove starije žene shvatila je da nasilniku mora da se stane na put.

- Nesrećna bakica je rekla da ju je ućutkavao i stavljao ruku na usta i moja rođaka je prežviljavla sve to. On bi je u jednoj sobi tuako a u drugoj bi njegovi roditelji sdeli i ništa ne preduzimali. Pretio je da će je zaklati kao svinju ukoliko ga prijavi, ali i da će joj oduzeti decu. Što se toga tiče na korak su do toga jer su joj podmetnuli neke papire za starateljstvo da potiše. Rekli su joj da će deca da idu u dom ako to ne potpiše. Nije znala šta potpisuje - priča rođaka bivše žene A.M.

Kako je objasnila koliku podršku roditelja u svojim zlodelima uživa A.M. svedoči podatak da su se po Svilajncu raspitivali kako da sa nesrećnom silovanom staricom izglade situaciju da ga ne tereti.

- Što je najgore ona sumnja da joj sada i decu maltretiraju, jer su ih doveli u Srbiju, a ona je u Austriji. Nakon svega ovoga ona se plaši i za svoj ćerku. Ko zna koliko je on žena zlostavljao, a da jadne ne smeju da pričaju o tome. Pa kada ga je policija sada uhapsila bio je sa kolegom koji ni znao šta je uradio. Krenuli su nazad, kao i svakog vikenda u Austriju, pošto je on bio pijan zaspao je a kolega je vozio. Kada im je policija preprečila put i kada su ga probudili on je reka kao: "Šta sam sad uradio! " - kaže sagovornica Informera i dodaje da o brutalnom nasilju koje je trpela žena A.M. svedoče fotografije koje je u jednom trenutku objavila na svom fejsbuk profilu.

(Espreso/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.