OTKRIVEN UZROK NESREĆE U BUGARSKOJ! Oglasilo se BUGARSKO tužilaštvo
Mesto incidenta, Foto: VBOX.COM/SCREENSHOT

uzrok

OTKRIVEN UZROK NESREĆE U BUGARSKOJ! Oglasilo se BUGARSKO tužilaštvo

Vozaču autobusa je već određeno zadržavanje od 24 sata do određivanja pritvora

Objavljeno: 10:09h

Vodeća verzija saobraćajne nesreće u kojoj se prevrnuo autobus sa srpskim državljanima na autoputu Trakija u Bugarskoj, pokazuje da je najverovatnije u pitanju ljudska greška.

- Za sada nije utvrđena nikakva tehnička neispravnost vozila koja je izazvala nezgodu - saopštio je za BTV zamenik glavnog tužioca Borislav Sarafov.

On je precizirao da je razmotrena i mogućnost nekih neravnina na kolovozu, koje su možda dovele do udesa. Međutim, prema njegovim rečima, na kolovozu nisu pronađene udarne rupe ili druge prepreke.

I ministar regionalnog razvoja Ivan Šiškov potvrdio je BNT-u da na ovoj deonici autoputa nema neravnina na putu. On nije bio jedan od problematičnih, gde se dešavaju mnoge nezgode, prenosi Dnevnik.bg.

1 / 6 Foto: Printscreen/Facebook

- U roku od danas vozač će verovatno biti priveden kao optuženi, ali to je odluka koju će doneti tužilaštvo u Staroj Zagori - rekao je Sarafov, koji je bio na mestu nesreće.

Vozaču autobusa je već određeno zadržavanje od 24 sata do određivanja pritvora.

Bonus video:

16:34

KURTI BACAO DIMNE BOMBE U PRIŠTINSKI PARLAMENT Stručnjaci za Kurir TV: Evo zašto kupuje vozila za razbijanje demonstracija

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.