OVO JE NIŠLIJA (26) UBIJEN ISPRED KLUBA: Komšije potresene - "Divan momak, cela ulica plače za njim" (FOTO)
Ubijeni Nišlija, Foto: Društvene mreže Printscreen

TUGA

OVO JE NIŠLIJA (26) UBIJEN ISPRED KLUBA: Komšije potresene - "Divan momak, cela ulica plače za njim" (FOTO)

Otkriveno ko je mladić koji je izboden nožem ispred jednog noćnog kluba u Nišu, nakon čega je preminuo.

Objavljeno: 14:04h

Noćas oko tri sata nakon ponoći dogodilo se ubistvo u Nišu ispred jednog kluba. Kako prenose mediji, bilo je guranja u redu ispred kluba, nako čega je napadač izguran iz reda. Ubrzo se vratio s nožem i krenuo da napada one koji su ga izgurali.

Mladić S.S. (26) iz okoline Doljevca je stigao u Urgentni centar u kojem je preminuo. Imao je veliku ubodnu ranu u predelu leve strane grudnog koša. M.C. je zadobio ubodnu ranu jetre i on je operisan.

Preživeli ima 39 godina i povredu jetre. Hiruški je zbrinut i sada je na Klinici za anesteziju stabilnih vitalnih parametara trenutno. U porodici S. S. nisu želeli da govore o tragičnom događaju. Komšije kažu da su suviše potreseni nakon tragične vesti.

ubijeni
foto: Društvene mreže Printscreen

"Znam da je negde radio kao obezbeđenje, divan momak, ceo komšiluk plače za njim", rekao je jeda Nišlija koji živi u ulici gde stanuju i roditelji pokojnog mladića

Kako mediji prenose, S.S. je radio u obezbeđenju niškog UKC.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, brzom akcijom uhapsili su F. P. (1992) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo..

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.