UHAPŠEN GORAN BOJOVIĆ: Isplivao snimak, policija BRZO REAGOVALA
Goran Bojović, Foto: Zorana Jevtić

strašno

UHAPŠEN GORAN BOJOVIĆ: Isplivao snimak, policija BRZO REAGOVALA

Bojović je izneo svoju odbranu nakon čega je podnet predlog za određivanje pritvora

Objavljeno:

Pripadnici MUP uhapsili su Gorana Bojovića zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, nakon što se na društvenim mrežama i u medijima pojavio snimak na kom se vidi kako verbalno i fizički maltretira svoju pomoćnicu Maju Obradović, saznaje "Blic".

Kako saznaje Blic, Bojović je saslušan u svojstvu građanina, pa pušten, a večeras je uhapšen.

Osumnjičeni je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu priveden i uz krivičnu prijavu doveden dežurnom zameniku javnog tužioca, koji ga je saslušao.

Bojović je izneo svoju odbranu nakon čega je podnet predlog za određivanje pritvora.

Više javno tužilaštvo je danas, ubrzo nakon objavljivanja jezivog snimka, izdalo nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu za privođenje Gorana Bojovića zbog napada na radnicu.

"Koordinator za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izdao je nalog da se odmah privede muško lice sa snimka koje nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji. Po nalogu će postupati nadležno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje će sprovesti i sve druge neophodne radnje u ovom slučaju, u cilju utvrdjivanja da li se u radnjama učesnika događaja stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti", navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Podsetimo, na društvenoj mreži Tviter, juče u toku dana je objavljen jeziv snimak, nastao u prostorijama Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, a na kojem se vidi kako Goran Bojović, direktor ove ustanove, fizički i verbalno napada žensku osobu, njegovu pomoćnicu Maju Obradović.

Snimak nadzorne kamere koji je nastao 23.12.2021. godine, prikazuje kako Bojović ulazi u jednu od kancelarija Zavoda, nakon čega, kada je ugledao Maju Obradović, koja je sedela levo od vrata u fotelji, kreće da se verbalno obračunava sa njom.

Verbalno i fizičko nasilje, odigrali su se pred dva svedoka, sekretaricom i službenicom koja se u jednom trenutku pojavila na vratima.

Bonus video:

00:25

Porodično nasilje u Novom Sadu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.