TUŽILAŠTVO NALOŽILO PRIVOĐENJE DIREKTORA ZAVODA ZA SPORT: Nadzorne kamere snimile šta je radio radnici (VIDEO)
Snimak napada, Foto: Twitter

ŠOKANTAN SNIMAK KRUŽI MREŽAMA

TUŽILAŠTVO NALOŽILO PRIVOĐENJE DIREKTORA ZAVODA ZA SPORT: Nadzorne kamere snimile šta je radio radnici (VIDEO)

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo izdalo je nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu za privođenje Gorana Bojovića, direktora Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, zbog napada na radnicu.

„Koordinator za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izdao je nalog da se odmah privede muško lice sa snimka koje nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji. Po nalogu će postupati nadležno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje će sprovesti i sve druge neophodne radnje u ovom slučaju, u cilju utvrdjivanja da li se u radnjama učesnika događaja stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Bojović je uleteo u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svedoka fizički napao radnicu.

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.

Bojović zatim odlazi do jednog od dva svedoka, žestoko se obraća, pokazuje prstom, a onda nastavlja započetu svađu. Sve vreme žena koja sedi za stolom nemo posmatra i nervozno "lomi" prste verovatno šokirana razvojem događaja.

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.