"TAJ ČOVEK JE SAMO ULETEO U KOMBI": Ispovest supruge PRODAVCA LUBENICA kome je NASILNIK razbio GLAVU ČEKIĆEM
Foto: Aleksandra Čolić

JEZIVO

"TAJ ČOVEK JE SAMO ULETEO U KOMBI": Ispovest supruge PRODAVCA LUBENICA kome je NASILNIK razbio GLAVU ČEKIĆEM

Njegove supruga Zorica je rekla da "joj je nasilnik upropastio muža i da je svaki dan strahovala sa ćerkom Tanjom za njegovo zdravlje

Objavljeno:

Prodavac lubenica Zoran M. (68) iz okoline Kragujevca, koga je sredinom jula čekićem u glavu udario K. M. (62) i teško ga povredio, izašao je iz bolnice.

Njegove supruga Zorica je rekla da "joj je nasilnik upropastio muža i da je svaki dan strahovala sa ćerkom Tanjom za njegovo zdravlje.

- Muž je izašao iz bolnice. Ali mora strogo da miruje, non-stop je na kontrolama. Upropastio ga je... Zoran ne sme više da se savije, neće moći više da radi, ne sme ništa, kao invalid. Ćerka Tanja i ja smo strahovale svaki dan šta će biti sa njim, bilo nam je mnogo teško - kaže Zorica M za Telegraf.

Navodi da su ona i ćerka Tanja svaki dan strahovale za njegovo stanje dok je bio u bolnici.

- Ima naprsnuće lobanje. Nisu ga operisali, primao je terapiju. Može da hoda, ali ne sme na sunce, može da izađe ispred kuće kada je hladovina, ali to je to. Nama je važno da je ostao živ, da je sa nama - priča ona drhtavim glasom i dodaje: "Uglavnom samo leži, mi se nadamo da će biti bolje. Ali opet kažem, važno je da je preživeo - rekla je ona.

Ističe da ne voli da se seća tog dana kada se sve dogodilo.

- Ne želim da se sećam tog dana. Neka je moj Zoran stabilno. A što se tiče tog koji ga je napao, ne znam ništa. U zatvoru je, ali ne znamo ko je. Neka sud to vodi kako treba. Mi u sud nikad nismo ušli, a ovo neka ide svojim tokom - navodi Zorica.

"Što me tako gledaš"

Takođe kaže da je Zoran ponovo dao izjavu u kojoj je naveo da ne poznaje muškarca koji ga je napao.

- Taj čovek mu je samo uleteo u kombi i počeo da ga udara. Isprebijao ga ni krivog, ni dužnog. On je pobegao kada su ljudi počeli da gledaju šta se dešava. Uhapšen je i u zatvoru je, još je u pritvoru, jer nije prošlo ni 30 dana - priča ona.

Podsetimo, Zoran je 19. jula prodavao lubenice kada mu je prišao K.M. i pitao ga "što me tako gledaš". I pre nego što je prodavac odgovorio otišao je po čekić koji je bio u automobilu i udario ga.

Nesrećnom čoveku tada su konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma lobanje. Teško povređeni čovek odmah je rekao da ne poznaje

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.