VELIKA ZAPLENA NA BATROVCIMA: Evo šta su CARINICI pronašli kod BRAČNOG PARA (FOTO)
Foto: RINA

OTKIVENI

VELIKA ZAPLENA NA BATROVCIMA: Evo šta su CARINICI pronašli kod BRAČNOG PARA (FOTO)

Prekršaj je otkriven kada je kasno noćas na ulazu u zemlju za detaljan pregled izdvojen automobil stranih registarskih oznaka, kojim su pomenuti putnici putovali

Objavljeno: 23:20h

Carinici su na prelazu Batrovci u saradnji sa policijom, zaplenili 63.300 švajcarskih franaka, koje je jedan bračni par stranih državljana imao nameru da bez prijavljivanja prenese preko granice.

Prekršaj je otkriven kada je kasno noćas na ulazu u zemlju za detaljan pregled izdvojen automobil stranih registarskih oznaka, kojim su pomenuti putnici putovali, prenosi serbialive_vesti.

Na pitanje carinika da li imaju nešto za prijavljivanje, supružnici su odgovorili odrično, a što se tiče gotovine koju sa sobom nose, kazali su da imaju ukupno 15.000 franaka.

Detaljan pregled je pokazao da je suma deviza koju su imali kod sebe daleko veća, jer je na raznim mestima u njihovom ručnom prtljagu pronađeno ukupno 82.700 franaka.

Putnicima je vraćeno po dozvoljenih 9.700 franaka (protivvrednost 10.000 evra), dok je u hitnom sudskom postupku trajno oduzeto 63.300 franaka.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media