OTKRIVENO DA LI BILJANA I IVAN ZAJEDNO POČIVAJU? Ona ga je mučki ubila i zabetonirala, a sad se desilo OVO
Biljana i Ivan Stojanović, Foto: Printscreen

završena agonija

OTKRIVENO DA LI BILJANA I IVAN ZAJEDNO POČIVAJU? Ona ga je mučki ubila i zabetonirala, a sad se desilo OVO

Njihova deca su prisustvovala sahrani

Objavljeno:

Ivan Stojanović (40) iz Velikog Trnjana, sahranjen je danas nakon 44 dana od kada je njegovo telo pronađeno u zabetoniranom buretu u štali na porodičnom imanju u ovom leskovačkom selu.

- Danas smo preuzeli telo sa sudske medicine. Ivan je sahranjen u Zbežištu, kraj brata Slaviše koji je nastradao pre njegovog rođenja u četvrtoj godini života - potvrdio je Nenad Stojanović, Ivanov rođeni brat.

Ivana je na poslednji počinak ispratio veliki broj meštana Vučja, iako je Zbežište prilično nepristupačno selo i do njega nema autobuskog prevoza.

Biljana je sahranjena u drugom selu, njih dvoje neće počivati zajedno.

Biljana Stojanović, Ivan Stojanović
foto: Kurir, Društvene mreže

Njihova deca su prisustvovala sahrani.

Sumnja se da je Ivana sekirom ubila supruga Biljana Stojanović (38) još pre tri godine a zločin je otkriven nakon njenog samoubistva 23. juna ove godine. Zbog DNK veštačenja telo ubijenog Ivana je bilo na sudskoj medicini i tek pre nekoliko dana iz VJT u Leskovcu je data saglasnost da ga preuzme rodbina radi sahrane. Istragom VJT u Leskovcu utvrđeno je da nije imala pomagača niti da je neko znao za zločin.

Podsetimo, Biljana Stojanović pronađena je mrtva i sahranjena je 28. juna kada se saznalo za monstuozran zločin. Telo njenog supruga, za koga su svi mislili da je u Rusiji i da je ostavio porodicu, pronađeno je zabeotnirano u buretu. Kasnije se utvrdilo da ga je ona ubila, a potom njegovo telo vešto sakrila.

Mesto nesreće
Mesto nesreće foto: Kurir

Istinu je skrivala vešto skrivala od svih i svojim rečima ubedila ljude da je Ivan u Rusiji i da se samo njoj javalja, a njegovo telo pronađeno je nakon što je Biljanin emotivni partner javio njenoj ćerki da se tu krije zlato, kako bi pomogao deci posle smrti majke.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.