PREDAO SE VOZAČ AUTA SMRTI?! U Boljevcima USMRTIO ČOVEKA, pa pobegao s mesta nesreće!
ilustracija, Foto: Instagram/192_rs

DETALJI NESREĆE

PREDAO SE VOZAČ AUTA SMRTI?! U Boljevcima USMRTIO ČOVEKA, pa pobegao s mesta nesreće!

U Boljevcima je poginuo vozač mopeda Joška T .(83) dok su teške telesne povrede zadobio je vozač "fiata" S.R.(68) i suvozač u njegovom vozilu M.J. (20) koji je srećom lakše povređen

Objavljeno:

Kako se nezvanicno saznaje, u policijsku stanicu sam je došao S. V. (18) za koga se sumnja da je upravljao seatom koji je kako se pretpostavlja izazvao nesreću u Boljevcima

- On je navodno u vozilu imao i saputnika koji je rekao da je on vozio. Međutim, još uvek se utvrdjuje da li je on zaista upravaljao vozilom- rekao je izvor Informera.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati u Ulici Mira u Boljevcima, kada su se sudarili automobil "seat", "fiat" i moped kojim je upravljao stradali muškarac.

Vozača "seata" za koga se sumnja da ima 18 godina policija nije zatekla na mestu gde se nesreća dogodila te se sumnja da je on pobegao peške.

U Boljevcima je poginuo vozač mopeda Joška T .(83) dok su teške telesne povrede zadobio je vozač "fiata" S.R.(68) i suvozač u njegovom vozilu M.J. (20) koji je srećom lakše povređen.

Meštani navodno pričaju da je neposredno pre toga sa drugom ukrao vozilo i da je divljao po ulici. Sve detalje ove stravične nesreće utvrdiće istraga koja je u toku.

Bonus video:

00:21

STRAVIČAN SUDAR AUTA I KAMIONA NA AUTO-PUTU U INĐIJI: 2 povređena! Drugi kamion se prevrnuo u smeru ka BG, potpuno UNIŠTEN

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.