Otac pedofil zlostavljao ćerkicu (4), dobio 10 godina robije!
Foto: Profimedia/Ilustracija

Završeno suđenje

Otac pedofil zlostavljao ćerkicu (4), dobio 10 godina robije!

On je proglašen krivim za produženo krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, a presuda je postala prvosnažna nakon odluke Apelacionog suda da odbije njegovu žalbu, ali i žalbu Višeg tužilaštva u Nišu
Objavljeno: 09:44h

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg suda kojom je Gradimir V. (58) iz Niša osuđen na 10 godina zatvora, jer je u dva navrata tokom 2014. godine svojoj četvorogodišnjoj ćerkici zavlačio prste u polni organ, što je čin izjednačen sa obljubom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je proglašen krivim za produženo krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, a presuda je postala prvosnažna nakon odluke Apelacionog suda da odbije njegovu žalbu, ali i žalbu Višeg tužilaštva u Nišu, koje je tražilo 15 godina robije.

Gradimiru je stavljeno na teret da je devojčici, pošto je uzme iz vrtića i dovede svojoj kući, zavlačio prste u polni organ. To se prema navodima optužnice dešavalo u dva navrata - neutvrđenog dana 2014. i 28. aprila iste godine. Slučaj je otkriven nakon što se devojčica posle poslednjeg boravka kod oca požalila da je bole genitalije, pa ju je majka odvela kod lekara. Majka je posumnjala prvo da se dete povredilo igračkom u vrtiću, jer joj je polni organ bio crven i natekao, ali je devojčica rekla da je dodirivao otac kada je bila kod njega i da se ona protivila.

Kada je žena pozvala telefonom Gradimira i pitala ga zašto je to činio, on je odgovorio: „Ti sanjaš, ako hoćeš da se ženiš, ženi se”, a potom spustio slušalicu. Majka je odvela dete u Hitnu pomoć, pa na Ginekološku kliniku, ali pregled nije mogao da se obavi zato što je devojčica počela da beži po ordinaciji kada je u prostoriju ušao doktor muškarac.

Alarmirani su i Centar za socijalni rad i policija, a pregledom u totalnoj anesteziji utvrđeno je da je došlo do oštećenja devičnjaka.

BONUS VIDEO:

Espreso.co.rs u poseti migrantima!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.