DRŽAVLJANIN GRUZIJE NAĐEN MRTAV U TOALETU BENZINSKE PUMPE: Alarmirana policija!
Ilustracija, Foto: Rina

horor

DRŽAVLJANIN GRUZIJE NAĐEN MRTAV U TOALETU BENZINSKE PUMPE: Alarmirana policija!

On je sa porodicom prolazio kroz Srbiju pa su zastali da se odmore na parkingu pored beznzinske pumpe, inače popularnom odmorištu stranih državljana

Objavljeno: 11:37h

Državljanin Gruzije preminuo je jutros oko 7 časova u javnom toaletu iza benzinske pumpe kod motela “Nais”, saznaje “Blic”. Prema nezvaničnim saznanjima našeg lista, pored njega je nađen špric pa se sumnja da se predozirao, ali će tačan uzrok smrti biti poznat tek nakon što i policija okonča uviđaj.

On je sa porodicom prolazio kroz Srbiju pa su zastali da se odmore na parkingu pored beznzinske pumpe, inače popularnom odmorištu stranih državljana.

Njegovo telo uočeno je na podu javnog toaleta u jednoj od kabina, nakon čega je alarmirana policija i Hitna pomoć, ali su lekari, nažalost, mogli da konstatuju samo smrt.

-Priča se da je jedna žena videla je novinu na podu i špric u jednoj od kabina nakon čega su radnici alarmirali policiju. No, nesrećni mladić je već ležao bez znakova života kada su oni došli. Lekari Hitne pomoći koji su stigli na lice mesta, mogli su da konstatuju samo smrt, kaže jedan od putnika koji se zatekao u blizini toaleta.

Policija je započela uviđaj kako bi se dokumentovali svi tragovi koji su pronađeni na licu mesta i utvrdilo šta se dogodilo. Pretresen je i prtljag nastradalog, ali za sada nije poznato da li je nešto pronađeno.

U policiji je potvrđeno samo da je rad na utvrđivanju svih okolnosti u toku.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.