DIVLJA ZORICA NE MOŽE DA POSETI VOLJENOG ZORANA U ZATVORU! Postoji razlog, NEMOĆNA JE!
Zoran i Zorica, Foto: Nenad Kostić

TEŠKO JE

DIVLJA ZORICA NE MOŽE DA POSETI VOLJENOG ZORANA U ZATVORU! Postoji razlog, NEMOĆNA JE!

Ono što je svima upalo u oči bilo je da je izostala Zoranova partnerka Zorica Mitrović, koja je 22. jula, na dan izricanja presude, svojski potrudila da bude u prvom planu

Objavljeno:

Porodica Zorana Marjanovića (43), koji je prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), prvi put je posetila osuđenog u Centralnom zatvoru u Beogradu!

Ono što je svima upalo u oči bilo je da je izostala Zoranova partnerka Zorica Mitrović, koja je 22. jula, na dan izricanja presude, svojski potrudila da bude u prvom planu.

Zorica Zoka Mitrović
Zorica Zoka Mitrovićfoto: Nenad Kostić

– Zorica nema pravo na posetu jer nije venčana sa Zoranom. Ukoliko hoće da ga obiđe, mora da donese overenu potvrdu od notara da živi sa Zoranom u vanbračnoj zajednici – kaže izvor Objektiva.

Marjanović ima pravo na posetu članova porodice tri puta mesečno. Ima pravo i na dva paketa mesečno, a porodica može da mu donosi ručak svaki dan ukoliko im to odobri zatvorska uprava.

Zorica Zoka je na dan kada je Marjanoviću izrečena presuda napravila pregršt skandala. Sve je počelo tako što je u trenutku izricanja presude u sudnici napravila haos, a potom je i izbačena iz iste.

Zorica Mitrović izbačena iz sudnice
Zorica Mitrović izbačena iz sudnicefoto: Zorana Jevtić

"Šta više? Idemo na apelaciju, naći ćemo pravdu! Ne znam samo što je ova žena uopšte trošila državne resurse pa saslušavala silne veštake iz tužilaštva koji su dokazali da Zoran nema veze sa ovim ubistvom. Da ona poznaje jednu osobu, jednog prijatelja da ima kao što je on ne bi bila onako isfrustrirana" - rekla je Zoka.

Nakon toga je pravila dramu i ispred porodične kuće Marjanovića u Borči kada su pripadnici Interventne jedinice došli po Zorana Marjanovića. Zoka je zbog svog ponašanja dobila i nadimak "Divlja Zorica" i "Crna udovica".

A što baš Crna udovica?

Identitet Zorice Zoke Mitrović je otkriven prilikom Zoranovog hapšenja. Kada su inspektori 15. septembra 2017. s nalogom došli po Zorana, u kući su zatekli i Zoricu. Tad je otkriveno da ona stoji iza profila podrške na Fejsbuku i da ga je branila na društvenim mrežama. Posle toga je otkriveno da su Zoran i Zorica tokom te kampanje na društvenim mrežama postali bliski.

Zorica Mitrović
foto: Nenad Kostić

Inače, Zorica Mitrović se danas prvi put pojavila ruku pod ruku sa Marjanovićem. Javnosti je poznato da su oni u ljubavnoj romansi već godinama, što su pokušavali sami često da demantuju, ali njihovo današnje pojavljivanje pred sudom dokazalo je da su sve vreme zapravo zajedno.

Kako navode izvori bliski ovom paru, ljubavnici su posle smrti Jelene Krsmanović Marjanović (33) po kratkom postupku rešavali sukobe sa bližnjima, koji nisu odobravali njihovu vezu.

Prva na meti našla se Zokina majka Branka, i to posle saveta da raskine sa Zoranom.

- Konflikt sa majkom počeo je zbog Zorana! Čim je žena osula paljbu zbog njihovog učestalog viđanja i kad ju je posavetovala da ostavi Zorana, ćerka je s njom prekinula kontakt. Majka joj živi u Bosni i pre sukoba je često odlazila da je obiđe. Međutim, čim je počela da joj pridikuje, prestala je da je posećuje. Ubrzo posle toga otišla je i korak dalje i na svom Fejsbuk profilu saopštila da joj je majka umrla! Interasantno je da su i Zoran i ona od prijatelja i članova grupe za podršku na Fejsbuku primali saučešće - kaže Zokina bivša prijateljica i dodaje da je Zoran prvi izjavio saučešće.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

- Najiskrenije saučešće našoj Zoki i njenoj porodici povodom iznenadne smrti majke. Mir i spokoj duši njenoj i hvala što je rodila tako hrabrog i velikog pravednika kao što je Zoka, sa kojom bi svaka majka mogla da se ponosi. Neka je Gospod uz Zoku i njenu porodicu, da im da snage za teške predstojeće dane. Od srca, Zoran Marjanović sa porodicom - napisao je Zoran 31. decembra 2016. u svojoj objavi.

Posle ove vesti usledili su brojni komentari u kojima su prijatelji i komšije tvrdili da joj je majka živa.

- Još ne čuh da se živa majka sahranjuje! Laže, majka joj živa! Živi u selu Japaga kod Han Pijeska. Ta Zoka je Brankina ćerka. Slagala je sve nas da je psiholog, pa anesteziolog. Brani sumnjive za ubistvo - kaže u objavi Rade, koji je naveo da je komšija Zokine majke.

Prema tvrdnjama bivših članova Zokine Fejsbuk grupe za podršku Zoranu ona je i svog bivšeg muža, navodno, živog sahranila!

- Za prvog muža je rekla da joj je umro na rukama, a čovek je živ i zdrav! Živi u Čačku i gaji njihovu ćerkicu. Njen drugi muž je Bogdan, ima piceriju u Novom Beogradu. On je ostavio ženu i sina zbog nje, ali su se brzo razišli.

On je u nastupu ljubomore grebao Zoranov automobil, kad ga je viđao ispred njenog stana u Bloku 45. Posle toga je počela da mu smešta za dete da ne može da ga viđa. Svi koji su videli sina tvrde da ima Zoranov pogled - tvrdi Zokina bivša prijateljica.

Bonus video:

00:25

Zoran Marjanović prebačen u Centralni zatvor

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.