DEVOJČICI (14) SLAO EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE I PORUKE? Uhapšen POLICAJAC u Novom Sadu!
Ilustracija, Foto: RINA

osramoćen pred celom familijom!

DEVOJČICI (14) SLAO EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE I PORUKE? Uhapšen POLICAJAC u Novom Sadu!

Prestravljena devojčica više nije mogla da čuti, pa je ispričala majci, koja je odmah prijavila policiji - dodaje izvor Kurira

Objavljeno:

Policajac (30) iz okoline Novog Sada, zaposlen u novosadskoj policiji uhapšen je zbog sumnje da je godinu dana polno uznemiravao devojčicu (14), a posle saslušanja mu je određen pritvor do 30 dana.

Kako Kurir saznaje, on je navodno četrnaestogodišnjoj devojčici slao eksplicitne fotke i poruke i proganjao je skoro godinu dana.

- On je priveden na razgovor u trenutku kada je slavio svom detetu rođendan. Kada su došli da ga privedu, cela familija je ostala u šoku kad su čuli šta je uradio. Policiji je prijavljeno da je policajac devojčici slao poruke seksulnog sadržaja i pisao joj da bi hteo da ima seks sa njom - kaže izvor:

- Devojčica tvrdi da nije imala odnose sa njim i da je on skoro godinu dana uznemiravao. Prestravljena devojčica više nije mogla da čuti, pa je ispričala majci, koja je odmah prijavila policiji - dodaje izvor Kurira.

Molerova, Policija, Hitna pomoć
foto: Aleksandra Čolić

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, na pitanja odgovorili su mejlom:

- Nakon izvršenih provera utvrđeno da je osumnjičeni saslušan u petak zbog krivičnog dela polno uznemiravanje. Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu podnelo predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana protiv njega , te je Osnovni sud u Novom Sadu, po predlogu ovog Tužilaštva osumnjičenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje iz člana - kažu u novosadskom OJT.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.