PROŠIRENA ISTRAGA PROTIV DARKA ŠARIĆA: Isplivao NOVI ČLAN kriminalne grupe!
Darko Šarić, Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Nenad Kostić, Profimedia

SAOPŠTENO JE

PROŠIRENA ISTRAGA PROTIV DARKA ŠARIĆA: Isplivao NOVI ČLAN kriminalne grupe!

Osim navodnih pripadnika klana protiv koji je istraga do sada vođena, naredbom o proširenju istragom je obuhvaćen Šarićev rođeni brat Duško

Objavljeno:

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o proširenju istrage protiv kriminalne grupe Darka Šarića, kojom su obuhvaćeni on, njegov brat Duško Šarić, Danilo Odović, Aleksandar Bošković, Danilo Stojanović i Milutin Radovanović.

Osim navodnih pripadnika klana protiv koji je istraga do sada vođena, naredbom o proširenju istragom je obuhvaćen Šarićev rođeni brat Duško. On je osumnjičen da je, po Darkovim naređenjima, koje mu je slao sa kriptovanih telefona preko aplikacije Skaj, vodio računa o finansijama kriminalne grupe i da je, posredstvom Aleksandra Boškovića, plaćao službenicima MUP-a Danilu Stojanoviću i Milutinu Radovanoviću da kriminalnoj grupi dostave informacije koje ima policija i Bezbednosno informaciona agencija o napadu na svedoka Gorana Nikolaševića i da istragu usmeravaju u pogrešnom smeru.

Kako se sumnja, Stojanović i Radovanović su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja. Za to im je, navodno,uručeno najmanje 50 hiljada evra, kao i građevinski materijal.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.