EVO KAKO ŽIVI UBICA TIJANE JURIĆ! Zatvorske dane provodi kao BUBREG U LOJU
Dragan Đurić, Foto: Facebook

MONSTRUM

EVO KAKO ŽIVI UBICA TIJANE JURIĆ! Zatvorske dane provodi kao BUBREG U LOJU

Dragana Đurića, kako se pisalo, posećuje samo majka, a prema poslednjim informacijama, on nije pokazao nikakvo kajanje za ovaj težak zločin koji je počinio

Objavljeno:

Prošlo je osam godina od brutalnog ubistva Tijane Jurić koju je mesar Dragan Đurić iz Surčina u noći zmeđu 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i ubio.

Monstrum se trenutno nalazi u našem najčuvanijem zatvoru u Padinskoj Skeli, takozvanoj Novoj Skeli, gde služi kaznu od 40 godina. Postavlja se pitanje da li je tretman koji ima realan za nekoga ko je izvršio ovako svirep zločin.

Zločin koji nikada neće biti zaboravljen

Prošlo je osam godina od svirepog ubistva Tijane Jurić. Kako se saznaje, Đurić se u zatvoru ponaša normalno i nije sklon incidentima.

Tijana Jurić
Tijana Jurićfoto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/JURIĆ IGOR

U toku dana ima pravo na šetnju koja traje dva sata, a redovno mu stižu i paketi od porodice.

Prema poslednjim informacijama, njegova majka se preselila kod ćerke u Vojvodinu, prenosi "Telegraf".

Inače, Đurić ima pravo na odlazak u zatvorsku ambulantu, a u slučaju teških zdravstvenih problema voze ga na VMA ili u Urgentni centar.

Ćelije u Novoj Skeli nisu otvorene i zatvorenici mogu da se sretnu samo u šetnji, ili tokom aktivnosti gde su uvek čuvari sa njima. Dnevno imaju tri obroka, a jedu u ćelijama.

Dragan Đurić
Dragan Đurićfoto: Fejsbuk

Dvočasovna šetnja u toku dana, tv, korišćenje konzole sa igricama, obroci, teretana, paketi koje dobija dva puta mesečno, posete su nešto što mora da se ispuni po zakonu, i svi zatvorenici imaju isti tretman.

Sa njim je u ćeliji još jedan zatvorenik.

Dragana Đurića, kako se pisalo, posećuje samo majka, a prema poslednjim informacijama, on nije pokazao nikakvo kajanje za ovaj težak zločin koji je počinio. Pokušao je i da dokaže da nije kriv, odnosno, da pronađe advokata koji bi dokazao da mu je policija, prema njegovim rečima, iznudila i podmetnula priznanje.

Naravno, nijedan advokat to nije prihvatio.

1 / 4 Foto: Nemanja Pančić

Monstrum se ponaša u sladu sa propisima, ne daje nikakve znake po kojima bi se videlo da se kaje za monstruozan zločin koji je počinio, a ne pokazuje ni znake depresije.

PRIZNANJE TOKOM SUĐENJA

(Upozorenje, njegovo svedočenje za neke osobe može biti uznemirujuće)

– Udario sam je automobilom i ugurao u vozilo. Odvezao sam je u neku njivu na strnjiku, ugasio motor i svetla. Izudarao sam je šakom u glavu. Onesvestila se.

– Na mesečini sam video i da joj je usna bila otečena. Ožedneo sam, pa sam se napio vode, posle čega sam upalio farove na vozilu. Otkopčao sam joj pantalone i svukao ih zajedno sa gaćicama.

– Otimala se i ritala nogama. Ostala je u čarapama i grudnjaku. Obrisao sam je mojom majicom po genitalijama i svuda…

OTAC UBIJENE TIJANE JURIĆ

Tokom protekle godine, medijima se obratio i ogorčeni otac Tijane Jurić koji se pozvao na svoje izvore i naveo da Dragan Đurić, po njegovim rečima, živi bolje od polovine stanovnika u Srbiji.

– Ubica mog deteta danas živi u zatvoru bolje od polovine stanovnika naše zemlje. Imaju klimu, teretanu, TV i sve mu je plaćeno. Ne samo da je to bolno za porodice žrtava nego je i sramotno – rekao je pre godinu dana za Telegraf otac ubijene Tijane.

Bonus video:

02:53

OGLASIO SE OTAC DEVOJČICE KOJU JE MALČANSKI BERBERIN MUČIO Nije mi krivo što je umro, upropastio mi je dete OVAKO JE ONA REAGOVALA

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.