POGINULA DALIBORKA SOKOLOVIĆ! Upravo javljene tužne vesti!
Ilustracija, Foto: Profimedia

TUGA

POGINULA DALIBORKA SOKOLOVIĆ! Upravo javljene tužne vesti!

Planinarsko društvo Stara Pazova na Fejsbuku objavilo je tužnu vest, a kako su naveli, Daliborka je njihov dugogodišnji član. Oni su se potresnom porukom se oprostili nje

Objavljeno: 11:26h

Planinarka Daliborka Sokolović (41) tragično je nastradala u subotu uveče dok je sa planinarskim klubom bila na Prokletijama u Crnoj Gori.

„Prilikom silaska sa vrha Očnjak 2185m, na Prokletijama, u neobezbeđenom strmom delu staze došlo je do okliznuća i pada sa tragičnim ishodom… Naša draga Dada je otišla na planinarenja u nebeske prostore… Porodici, rodbini, kolegama, Planinarskoj zajednici i svima koji su poznavali Dadu upućujemo izraze najdubljeg saučešća“, napisao je prijatelj stradale.

Planinarsko društvo Stara Pazova na Fejsbuku objavilo je tužnu vest, a kako su naveli, Daliborka je njihov dugogodišnji član. Oni su se potresnom porukom se oprostili nje.

"Teške, najteže, nezamislive vesti su nas zadesile u subotu uveče. Naša dugogodišnja članica, drugarica, prijatelj, Daliborka S. je tragično izgubila život na planinarskoj akciji na Prokletijama. Količina tuge koju osećamo svi mi koji smo Dadu znali, neopisiva je", piše u opisu fotografije:

"Daliborku ćemo pamtiti pre svega kao pravog drugara, ljudinu, lafčinu vedrog i pozitivnog duha. Uvek spremna na šalu, na zezanje, na pomoć i solidarnosti".

"Daliborka je bila i jedan od temelja svoje porodice kojoj ovim putem izjavljujemo najdublje i najiskrenije saučešće. PSD Stara Pazova i svi mi koji smo Daliborku poznavali učinićemo sve što je u našoj moći da se u ovim najtežim momentima nađemo Daliborkinoj porodici kako bi lakše prebrodila ovaj period", navodi se ispod njene fotografije i dodaju da skupljaju finansijsku pomoć i navode žiro račun na kom može da se pomogne porodici.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.