MARJANOVIĆ PREBAČEN U CENTRALNI ZATVOR! (VIDEO)
ilustracija, Foto: Printscreen

SAOPŠTENO JE

MARJANOVIĆ PREBAČEN U CENTRALNI ZATVOR! (VIDEO)

Sud je doneo jednoglasnu odluku da Zorana Marjanovića kazni maksimalnom kaznom jer je suprugu Jelenu Marjanović lišio života na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči

Objavljeno: 20:26h

Zoran Marjanović, koji je danas prvostepenom presudom osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene Marjanović, u ovim trenucima je napustio Policijsku upravu za Grad Beograd, u koju je doveden nakon što je uhapšen u svom domu u Borči.

00:25

Zoran Marjanović prebačen u Centralni zatvor

Marjanović će u Centralnom zatvoru biti sve dok presuda ne postane pravosnažna.

Ekipa Kurira uslikala je Marjanovića u trenutku kada je napustio SUP u 29. novembra oko 19:45, a u Centralni zatvor je ušao u 20:05 časova.

Zoran Marjanović, Policija
foto: Nemanja Nikolić

Kako smo već pisali, njemu će se najpre utvrditi identitet, odnosno potvrditi, a zatim će ga pre sprovođenja u ćeliju detaljno pregledati lekar.

Ukoliko mu ne treba medicinska pomoć, Zorana će odvesti u ćeliju za izolaciju zbog epidemioloških mera i na sedam dana. Tokom boravka u izolaciji imaće cimere i porodica neće moći da ga posećuje, ali će moći da mu donesu paket do prijavnice.

Zoran Marjanović, Policija
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Zoran Marjanoić je danas proglašen krivim za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči. Pošto mu je sudija izrekla kaznu od 40 godina zatvora i naložila da mu se odredi pritvor, njemu je prvo uručeno rešenje o određivanju pritvora i izdat je nalog za njegovo privođenje. Po Marjanovića su nekoliko sati kasnije došli pripadnici MUP i odveli ga s lisicama na rukama.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.