ZORAN JE PRE SAMO 2 DANA IMAO RAZLOG ZA VELIKO SLAVLJE: A danas mu je SVE PRESELO!
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić

bURan život

ZORAN JE PRE SAMO 2 DANA IMAO RAZLOG ZA VELIKO SLAVLJE: A danas mu je SVE PRESELO!

Sud je doneo jednoglasnu odluku da Zorana Marjanovića kazni maksimalnom kaznom jer je suprugu Jelenu Marjanović lišio života na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči

Objavljeno: 18:45h

Zoran Marjanović osuđen je danas na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2016. godine na nasipu u Borči.

Sud je doneo jednoglasnu odluku da Zorana Marjanovića kazni maksimalnom kaznom jer je suprugu Jelenu Marjanović lišio života na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Saopšteno je da će Marjanović biti sproveden u pritvor, a da će mu u kaznu biti uračunato vreme koje je ranije proveo u pritvoru. Pritvor je određen po zakonskom osnovu zbog dužine kazne, kao i uznemirenja javnosti jer je, kako je sudija istakla, Marjanović o smrti svoje supruge neretko govorio u medijima.

Međutim, Marjanović je sa porodicom izašao iz suda i otišao kući u Borču. Marjanović je, nedugo potom uhapšen i odveden u pritvor.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Zoran Marjanović trenutno je u policijskoj stanici 29. novembar, posle čega će ga službenici sprovesti u Centralni zatvor.

- Sud stoji pri čvrstom uverenju i sa svim činjeničnim dokazima da je Zoran Marjanović kriv i osuđujemo ga na 40 godina. Nesumnjivo je da je Zoran Marjanović na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović, pri čemu je bio svestan svog zločina. Optuženi i žrtva su u pratnji svoje maloletne ćerke došli na nasip kobnog dana kako bi Jelena rekreativno trčala na nasipu, a da su on i ćerka otišli da šetaju. Žrtva se popela na nasip i počela da trči, ali je Zoran ubrzo krenuo za njom i sustigao je. Tada joj je naneo brojne povrede u predelu glave tupim predmetom, dok je ona bežala i pokušala da se spasi. Bio je ovo isplaniran zločin jer Jelena nije osećala strah da joj preti opasnost jer je bila sa suprugom i detetom. Treba napomenuti da je Zoran svesno ugasio telefon pre nego što je izvršio krivično delo kako bazne stanice ne bi mogle da ga lociraju u trenutku zločina- stoji u obrazloženju suda.

Jednoglasna odluka

Sud je doneo jednoglasnu odluku da Zorana Marjanovića kazni maksimalnom kaznom jer je suprugu Jelenu Marjanović lišio života na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanovićfoto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Saopšteno je da će Marjanović biti sproveden u pritovor, a da će mu u kaznu biti uračunato vreme koje je ranije proveo u pritvoru. Pritvor je određen po zakonskom osnovu zbog dužine kazne, kao i uznemirenja javnosti jer je, kako je sudija istakla, Marjanović o smrti svoje supruge neretko govorio u medijima.

Zoran Marjanović rođen je 20. jula 1978. godine, a pre samo 2 dana proslavio je svoj 44. rođendan! Sudbina je htela da ga nakon proslave stigne kazna za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2016. godine na nasipu u Borči.

Bonus video:

01:13

POSLUŠAJTE SNIMAK KAKO JE ZORAN MARJANOVIĆ ZVAO POLICIJU! Šta je sve rekao kobnog dana, molio za pomoć

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.