"OVO JE TRAVA GDE JE NESTALA MOJA MAMA": Mala Jana je bila KLJUČNI svedok UBISTVA, nakon njega radila JEZIVU STVAR!
Jana, Jelena i Zoran, Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Privatna arhiva

horor

"OVO JE TRAVA GDE JE NESTALA MOJA MAMA": Mala Jana je bila KLJUČNI svedok UBISTVA, nakon njega radila JEZIVU STVAR!

Devojčica je tokom istrage saslušana više puta, a njen iskaz je korišćen na suđenju njenom ocu

Objavljeno: 15:52h

Mala Jana imala je samo pet godina kada joj je majka ubijena, a sada šest godina nakon zločina ona je krenula u peti razred.

Mala Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice Jelene i Zorana Marjanovića koji je danas osuđen na 40 godina zbog njenog ubistva, bila je svedok ubistva njene majke – jer kako se navodi u optužnici protiv Marjanovića, ona je kobnog 2. aprila 2016. godine bila na nasipu sa ocem i majkom, a Zoran ju je potom ostavio na nasipu kako bi ubio Jelenu.

Devojčica je tokom istrage saslušana više puta, a njen iskaz je korišćen na suđenju njenom ocu. Tada petogodišnja devojčica zapravo je jedini svedok koji je bio prisutan u blizini mesta ubistva, s obzirom na to da je, prema Zoranovim rečima, dan provela sa majkom i ocem.

1 / 12 Foto: Nenad Kostić

Da je devojčica bila i jedan od ključnih svedoka na suđenju potvrđeno je današnjom presudom, a kako je navela sudija Jelena Škulić njen iskaz je pokazao šta se dogodilo na nasipu.

1 / 7 Foto: Filip Plavčić

– Devojčica je opisala da mamu nije mogla da vidi od šume, a šume na mestu gde su oni stajali nije bilo, već je bilo sa druge strane kanala sa kog mesta je svedok rekao da je video muškarca i ženu bez deteta, a odakle su oni prema rečima svedoka došli – navela je danas sudija.

Inače, devojčica je nakon ubistva majke crtala travu i govorila: "Ovo je trava gde je nestala moja mama."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.