ZORAN JE BIO UČESNIK POZNATOG RIJALITIJA, A EVO KAKO SE TAMO PONAŠAO: U emotivnoj ISPOVESTI pričao je o UBISTVU!
Zoran Marjanović, Foto: Printscreen/Youtube/ Zadruga Official

ZORAN MARJANOVIĆ SE OPROBAO I KAO RIJALITI IGRAČ

ZORAN JE BIO UČESNIK POZNATOG RIJALITIJA, A EVO KAKO SE TAMO PONAŠAO: U emotivnoj ISPOVESTI pričao je o UBISTVU!

Tokom predstavljanja publici i ostalim učesnicima kazao je da ne očekuje ništa od rijalitija, te da drugi ništa ne treba da očekuju od njega

Objavljeno:

Zoran Marjanović, suprug tragično nastradale pevačice Jelena Krsmanović Marjanović, danas je osuđen za ubistvo svoje supruge. U žižu javnosti je dospeo u aprilu 2016. godine, kada je objavljeno da je Jelena Krsmanović Marjanović ubijena u Beogradu. Policija je, između ostalog, istraživala i njega i njegovu porodicu, a 15. septembra 2017. godine je prvi put priveden zbog sumnje da je ubio svoju bivšu suprugu. Viši sud u Beogradu je 4. jula 2019. godine podneo optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva supruge Jelene Marjanović. Domaći mediji su u septembru 2017. godine objavili da će jedan od učesnika rijaliti šou programa „Zadruga“ koji emituje Televizija „Pink“ biti i Zoran Marjanović.

To je naišlo na oprečne reakcije javnosti, s obzirom na to da bura oko misterioznog ubistva njegove supruge, ni u tom momentu nije jenjavala. Marjanović je kao motiv za ulazak u rijaliti naveo činjenicu da se od tog nemilog događaja u domaćim medijima pisalo mnogo toga o njemu, te da želi da „spere ljagu“ sa sebe i svoje porodice i pokaže ljudima kakav je zapravo čovek.

Tokom predstavljanja publici i ostalim učesnicima kazao je da ne očekuje ništa od rijalitija, te da drugi ništa ne treba da očekuju od njega. Osim toga, dodao je da se vodi devizom „Ne diram te, ne diraj me“.

Zoran Marjanović
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Zaista se u takvom svetlu i predstavio gledaocima. Nije često ulazio u konflikte, a u iskrenoj ispovesti Lepom Mići, koja je emitovana uživo na programu Televizije „Pink“ govorio je o ubistvu svoje supruge i svemu sa čime se u tom momentu suočavala njegova porodica.

„Zadrugu“ je napustio nakon osam dana kako bi prisustvovao suđenju protiv novinara i urednika listova koji su o njemu pisali u negativnom kontekstu.

Već sledećeg dana je objavljeno da je uhapšen zbog sumnje da je ubio Jelenu Krsmanović Marjanović, navodi se na sajtu biografija.org.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu izrekao je presudu Zoranu Marjanoviću (43), koji je optužen da je na svirep način 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu (33) na nasipu u Borči. Marjanović je proglašen krivim.

Tužilaštvo tvrdi da je Zoranova krivica dokazana i traži da mu se izrekne 40 godina robije, dok Marjanovićeva odbrana smatra da on treba iz suda da izađe kao slobodan čovek.

Ovaj postupak, poznat još i kao "Suđenje decenije", od početka su obeležila brojna nagađanja, teorije zavere, neočekivani obrti, ali po mišljenju mnogih i "tanki dokazi", zbog kojih će teško biti osuditi Zorana Marjanovića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.