EVO KOLIKO GODINA ROBIJE ČEKA ZORANA MARJANOVIĆA ZA UBISTVO JELENE! Ide PRAVO u zatvor
Zoran Marjanović, Foto: Stefan Stojanović

jezivo

EVO KOLIKO GODINA ROBIJE ČEKA ZORANA MARJANOVIĆA ZA UBISTVO JELENE! Ide PRAVO u zatvor

Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je početkom jula sudu, u završnoj reči pred presudu, da Zorana Marjanovića oglasi krivim i osudi ga za ubistvo supruge Jelene Marjanović na maksimalnu kaznu koja mu po zakonu preti

Objavljeno: 12:01h

Viši sud u Beogradu upravo je doneo presudu da je Zoran Marjanović kriv za ubistvo supruge Jelene.

Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora i odmah će otići u zatvor.

Nekoliko dana ranije Tužilaštvo je u završnoj reči tražilo 40 godina zatvora za Zorana Marjanovića, a on se oglasio rekavši da je njegova savest čista, a da istinu govori sve vreme.

"Meni je savest čista i istina je na mojoj strani, jer se istine držim i istinu govorim od prvog dana. Nekada su do istine i pravde jako teški i trnoviti putevi, ali ma koliko teško bilo, do njih će se stići i one će zasijati kad tad", rekao me Marjanović za Informer.

Tužilac: Odbrana mu je nelogična

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je početkom jula sudu, u završnoj reči pred presudu, da Zorana Marjanovića oglasi krivim i osudi ga za ubistvo supruge Jelene Marjanović na maksimalnu kaznu koja mu po zakonu preti, 40 godina zatvora.

U završnoj reči, zamenik Višeg javnog tužioca Nikola Uskoković izjavio je da je dokazano da je Zoran 2. aprila 2016. godine, oko 17 sati u blizini kanala koji se nalazi u naselju Crvenka u Borči, kod električnog stuba broj 220, na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.