SRBIJA I DANAS PAMTI KRVNU OSVETU U KURŠUMLIJI! Nikola je okrvavio ruke zbog sina, a Maja uskoro izlazi na slobodnu
Tragedija, Foto: KURIR/D.Č.

jeziva osveta

SRBIJA I DANAS PAMTI KRVNU OSVETU U KURŠUMLIJI! Nikola je okrvavio ruke zbog sina, a Maja uskoro izlazi na slobodnu

"Očekivali smo ovako nešto jer Nikola nije mogao da preboli sina"

Objavljeno:

Nikola Šćepanović (55) iz Kuršumlije ubio je pre devet godina Zorana Milanovića (49). Ubistvo se dogodilo 17. jula 2013. ispred kuće Milanovića, u kojoj je Zoran držao i kafanu. Nikola je u njega ispalio devet hitaca iz pištolja, a zatim otišao u policiju i predao se.

To je bila Nikolina krvna osveta, jer je dve godine ranije Zoranova ćerka Maja ubila njegovog sina Nenada. Posle svađe u kafani, ona je otišla do njegove kuće i ušla mu u sobu. Pošto je tu često dolazila, znala je gde se nalazi pištolj, uzela ga je i ubila Nenada. Pravosnažnom presudom Maja je osuđena na devet godina zatvora, pa bi uskoro trebalo da se nađe na slobodi. Šćepanovići su time bili veoma nezadovoljni, a Nikola je svojevremeno u izjavi za Kurir rekao da smatra da mu je "ovakvom presudom sin ponovo ubijen".

Nenadova majka, a Nikolina supruga Miloslava posle svih tih tragedija rekla je: "Govorio mi je da će ubiti Milanovića i da će to biti njegova osveta Zoranu, čija je ćerka Maja 2011. ubila našeg sina Nenada. Ubeđivala sam ga da to ne radi jer imamo tri ćerke i dva unuka. Rekla sam mu da sina više ne možemo da vratimo iz groba! Mislila sam da sam ga ubedila, ali je očigledno kap prelila čašu kad je nekoliko dana ranije saznao da je Maji Milanović kazna smanjena sa devet na osam godina robije."

Ona je ispričala šta se desilo tog kobnog dana.

- Rekao mi je da ide u apoteku po lekove jer je srčani bolesnik. Seo je u automobil, a posle su mi ispričali da je otišao do kuće Milanovića. Kad je ugledao Zorana za stolom u bašti svoje kafane, Nikola se zaustavio i iz auta ispalio devet metaka u njega! Posle je otišao u policiju i predao se - ispričala je Milosava, piše Kurir.

Zoran Milanović je bio muzičar, svirao je i pevao na slavljima, pa je zbog toga dobio nadimak Zoki Pevaljka.

- Očekivali smo ovako nešto jer Nikola nije mogao da preboli sina... Svima je pričao da je nezadovoljan sudskom presudom, ali šta je dobio ovim ubistvom. Ponovo su obe porodice zavijene u crno - rekao je jedan Zoranov rođak.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.