MONSTRUMA KOJI JE UBIO KAJU (3) OBILAZI SAMO JEDNA OSOBA: Promenio veru nakon GNUSNOG zločina klanja se SVAKODNEVNO
Mališa Jevtović, Foto: Privatna arhiva, Filip Plavčić

UŽAS

MONSTRUMA KOJI JE UBIO KAJU (3) OBILAZI SAMO JEDNA OSOBA: Promenio veru nakon GNUSNOG zločina klanja se SVAKODNEVNO

Bezbednost u ovom zatvoru je na najvišem mogućem nivou

Objavljeno:

Mališa Jevtović (48) koji je pre tačno 17 godina na brutalan način silovao Katarinu Janković (3), a potom je sa njenom majkom Anom Filipović (42) ostavio da umre u najgorim mukama, nakon što je iz "Zabele" prebačen u "Novu Skelu" u Beogradu promenio je veru u islam. Redovno ga je posećivao brat, ostatak familije ga se odrekao.

- Jevtović je počeo da se izjašnjava kao musliman. Pustio je bradu i kosu i promenio je ime. Svakog dana se klanja Alahu u isto vreme. Tako je počeo da se izjašnjava nakon što je iz Zabele prebačen u Novu Skelu u Beogradu. Inače, u pomenutom zatvoru se nalaze najteži zločinci među kojima je i Dragan Đurić koji je silovao i ubio Tijanu Jurić, potom tu je i Dragan Nikolić Čombe koji je 2005. godine ubio Tamaru Ivanović (13). Bezbednost u ovom zatvoru je na najvišem mogućem nivou. Smešteni su u dvokrevetne sobe sa rešetkama, imaju pristup kablovskoj televiziji, toploj vodi, a mogu da koriste slikarski atelje, sportske hale, vežbaonice... Inače, čak su i pedofili, koji nigde nisu prihvaćeni, ovde najbezbedniji - rekao nam je sagovornik iz ovog slučaja.

Podsetimo, Katarina Janković (3) brutalno je silovana i ubijena 17. jula 2005. godine, a ovaj monstruozni zločin zauvek je zavio Srbiju u crno. Život su joj na svirep način oduzeli Mališa Jevtović (48) i njena majka Ana Filipović (42).

Jevtović je, tada silovao malu Katarinu u Zvezdarskoj šumi dok je njena majka sedela u blizini i pušila cigaretu... Malenu je doneo nazad svu prljavu i krvavu. Povraćala je... Takvu su je odneli kući i ostavili da umire u najgorim mukama dok su oni večerali.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Ana i njen partner uhapšeni odmah nakon što je mala Katarina preminula. Tačnije, sve je otkriveno kada su je majka monstrum i njen ljubavnik doneli u Kliničko-bolnički centar "Zvezdara". Tvrdili su da je devojčica pala sa kreveta i da su tada nastale brojne povrede po telu, od kojih je dete preminulo.

Obdukcija je pokazala da je devojčica preminula od rascepa jetre i drugih unutrašnjih organa. U zapisniku je takođe bilo navedeno da je Katarina duže vreme bila seksualno zlostavljana.

Oboje su dobili najdužu zatvorsku kaznu po tadašnjem zakonu, a to je 40 godina.

Inače, Ana je prva Srpkinja koja je dobila maksimalnu kaznu, ali joj je kasnije smanjena za 3 godine, te je njena "robija" svedena na 37 godina, a kako se ona ponaša u Požarevcu - u ženskom zatvoru pročitajte OVDE.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.