LOPOV USNIMLJEN NA DELU: Ukrao je FLAŠU ŽESTINE vrednu 18.000 dinara, KAMUFLIRAO JE U PANTALONE (VIDEO)
Čovek ukrao konjak, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

SRAM GA BILO

LOPOV USNIMLJEN NA DELU: Ukrao je FLAŠU ŽESTINE vrednu 18.000 dinara, KAMUFLIRAO JE U PANTALONE (VIDEO)

Kako se uz objavu navodi, ukoliko neko prepozna lopova sa snimka sleduje mu nagrada

Objavljeno:

Poslednjih dana lopovi defiluju kafićima i prodavnicama širom Beograda, a jedna sramna krađa dogodila se i danas u jednom lokalu u Beogradu.

Naime, muškarac u kariranoj košulji koji je nekako dospeo iza šanka, ukrao je flašu konjaka koja je, kako se navodi, vredna čak 18.000 dinara.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "serbialive_beograd" se jasno vidi kako čovek uzima flašu pića i gura je ispod pantalona, a sve prekriva košuljom. Zaista se ne primećuje da je bilo šta ukrao, na prvi pogled.

Kako se uz objavu navodi, ukoliko neko prepozna lopova sa snimka sleduje mu nagrada.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Podsetimo, nepoznati vandali upali su u noći između petka i subote u jedan lokal na Adi Ciganliji i iz njega ukrali deo inventara, ali i donatorsku kutiju Fondacije Rodoljublje, u kojoj je bilo novca namenjenog socijalno ugroženim porodicama sa Kosova i Metohije.

Osim ovakvih slučajeva, u sitne krađe se upuštaju i stariji sugrađani, pa je tako na stolu ispred jednog ugostiteljskog objekta stajala kesa. Nažalost, bila je puna vrednih stvari, a trenutak nečije nepažnje iskoristila je starija gospođa.

Ona je primetila kesu na stolu i približila joj se, i zavirivala šta u njoj ima. Radila je to kao da ima sve vreme ovog sveta. Sve vreme je provirila i kroz staklo vrata lokala. Okranula se, videla je da ni iza nje nema nikoga. Pogledala je i kroz prozor. Kada se uverila da kesu može da uzme, ponela ju je sa sobom i otšetala.

Bonus video:

00:31

NE MOŽE BEZOBRAZNIJE OD OVOG Drska krađa u prepunoj prodavnici u Zemunu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.