MAJKA GLEDALA DOK JE MUŽ SILOVAO MALU KATARINU U ZVEZDARSKOJ ŠUMI: Ovaj zločin zauvek je zavio Srbiju u crno
Foto: Profimedia

UŽAS NAD UŽASIMA

MAJKA GLEDALA DOK JE MUŽ SILOVAO MALU KATARINU U ZVEZDARSKOJ ŠUMI: Ovaj zločin zauvek je zavio Srbiju u crno

Jevtović je, podsetimo ukratko, tada silovao malu Katarinu u Zvezdarskoj šumi dok je njena majka sedela u blizini i pušila cigaretu

Objavljeno:

Tačno 17 godina od ovog monstruoznog zločina koji je zauvek zavio Srbiju u crno navršilo se juče.

Jevtović je, podsetimo ukratko, tada silovao malu Katarinu u Zvezdarskoj šumi dok je njena majka sedela u blizini i pušila cigaretu... Malenu je doneo nazad svu prljavu i krvavu. Takvu su je odneli kući i ostavili da umire u najgorim mukama dok su oni večerali, piše Telegraf.

Ana i njen partner uhapšeni odmah nakon što je mala Katarina preminula. Tačnije, sve je otkriveno kada su je majka monstrum i njen ljubavnik doneli u Kliničko-bolnički centar "Zvezdara". Tvrdili su da je devojčica pala sa kreveta i da su tada nastale brojne povrede po telu, od kojih je dete preminulo.

Obdukcija je pokazala da je devojčica preminula od rascepa unutrašnjih organa. U zapisniku je takođe bilo navedeno da je Katarina duže vreme bila seksualno zlostavljana.

Prva Srpkinja koja je dobila maksimalnu kaznu

Oboje su dobili najdužu zatvorsku kaznu po tadašnjem zakonu, a to je 40 godina.

Tačnije, Ana je prva Srpkinja koja je dobila maksimalnu kaznu, ali joj je kasnije smanjena za 3 godine, te je njena "robija" svedena na 37 godina.

U zatvoru u Požarevcu se nalazi 17 godina, a trebalo bi da izađe 2042, kada će imati 65 godina.

- Ana je u sobi sa još nekoliko žena. Osim obroka i šetnji, ona i radi u zatvoru. Angažovana je u krojačkoj radionici - rekao je sagovornik Telegrafa blizak ovom slučaju.

Na pitanje, kako se ponaša odgovara: "Ponaša se sasvim normalno".

Mališa je navodno promenio veru u zatvoru i prešao u islam. Iz Zabele je prebačen u Novu Skelu u Beogradu u kojoj "robijaju" najjezivije ubice i silovatelji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.