LOKALIZOVAN POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Više od 20 vatrogasaca se borilo sa buktinjom
Ilustracija, Foto: Printscreen Twitter

požar

LOKALIZOVAN POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Više od 20 vatrogasaca se borilo sa buktinjom

Prema prvim informacijama nema stradalih i povređenih, mada je nekoliko vatrogasaca opremljenih bocama sa kiseonikom ušlo da pretraži prostor

Objavljeno: 17:09h

U toku je dogašivanje požara koji je izbio danas oko 15 časova u halama nekadašnjeg giganta industrije motora i trakora (IMT) na Novom Beogradu u Vojvođanskoj ulici. Po rečima Miloša Majstrovića, komandanata vatrogasno spasilačke brigade Beograd, dojava o pažaru stigla je nešto pre 15 časova.

„Na lice mesta došlo je sedam vozila i više od 20 vatrogasaca. Požar je bio na nekoliko lokacija u pomoćnim objektima, hali, ali i na otvorenom. Požar je lokalizovan u 15:28“, kaže Majstorvić.

Bivši IMT kupila privatna firma „Nikros Union“, ali se u objektu koji zauzima vrlo atraktivnu lokaciju na Novom Beogradu niti šta radi, niti šta gradi, prenosi Nova.

Ovo mesto je stečište beskućnika, ali i narkomana i huligana, a malobrojno obezbeđenje ne može sve da pokrije, pa su česti požari.

Poslednji je bio zimus u Upravnoj zgradi.

Materijalna šteta i uzrok požara tek treba da budu utvrđeni. Prema prvim informacijama nema stradalih i povređenih, mada je nekoliko vatrogasaca opremljenih bocama sa kiseonikom ušlo da pretraži prostor.

1 / 5 Foto: Printscreen Twitter

Vatrogasci ponovo apeluju na građane da vode računa, da ne pale vatru na otvorenom, jer snage koje su danas angažove na gašanju, mogle su da budu na nekom mnogo važnijem mestu i da spasavaju ljudske živote.

Bonus video:

05:33

BRZE VESTI 17.07.2022. 14.55

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.