DOK JE STRADALI MILAN BIO U KOMI, PREMINUO MU JE OTAC: Komšinica otkrila SVE o njegovom ODLASKU KOD KIROPRAKTIČARA
Foto: Kurir, Profimedia

NOVI DETALJI TRAGEDIJE

DOK JE STRADALI MILAN BIO U KOMI, PREMINUO MU JE OTAC: Komšinica otkrila SVE o njegovom ODLASKU KOD KIROPRAKTIČARA

Milanova komšinica kaže da ga je danima zvala, pa tek onda saznala šta se dogodilo

Objavljeno:

Beograđanin Milan Đ. (58) preminuo je nakon posete kiropraktičaru, gde je otišao kako bi namestio prvi vratni pršljen, a kako se sumnja, izašao sa frakturom koja ga je koštala života. Dok je Milan ležao na samrti u veštačkoj komi na Institutu "Banjica", preminuo mu je otac. On je sahranjen pre 20 dana u Beogradu.

Milan Đurić, Balans medika, Kiropraktičar
foto: Kurir

- Kad je Milanu umro otac, doktor je rekao da mu to ne nikako ne govore. Nije ni otac znao šta je sa njim, koliko je loše, samo je znao da je povređen… - ispričala je "Blicu" Zorica Cakić, Milanova komšinica i kućna prijateljica.

A nije izgledalo da će sudbina biti toliko okrutna prema porodici Đurić. Milan je imao velike planove. Komšinica Zorica ga je dugo nagovarala da postane upravnik zgrade, a on se premišljao. Konačno je prelomio tog dana kada je krenuo na tretman kod kiropraktičara. Ushićen je pozvonio Zorici na vrata, saopštio joj vesti i rekao joj da će se kasnije o svemu dogovoriti. To je bio njihov poslednji razgovor.

U danima koji su usledili, Zorica je zvala Milana, ali odgovora nije bilo.

- Zvala sam ga danima, zvala sam i njegovu majku, niko se nije javljao. Jedan dan mi je Branka, njegova mama, došla na vrata i rekla: "Džaba zoveš, Zorice, on ti se više neće javiti" - dodaje komšinica.

Zorica tvrdi da je Milan u poslednje vreme imao problema sa vratom.

- Žalio se na vrat i primećivalo se da malo krivi glavu na jednu stranu. To mu je pravilo problem, zbog toga je razmišljao kod koga da ode. Savetovala sam ga da ne ide, da ne radi to, podsećala sam ga kako su moje kćerke upućene u te stvari i da su uvek govorile da to nije šala, da je opasno... - priča Zorica.

U međuvremenu, oglasio se i dr Slaviša Đurđević, koji je kao zaposleni u Centru alternativne medicine "Balans medika" u javnosti označen kao odgovoran za smrt Milana Đurića.

Slaviša Đurđević
foto: Printscreen/TVPrva

- Nisam obavio intervenciju na atlasu unesrećenog Milana Đurića. Bez obzira na to, van sebe sam zbog medijskog linča kome sam danima neopravdano izložen - rekao je Đurđević za "Novosti".

Đurić je u "Balans medici" navodno podvrgnut tretmanu nameštanja prvog kičmenog pršljena, atlasa, za šta je u ovoj privatnoj ustanovi nadležan profesor Đurđević.

Naknadno je utvrđeno da Centar, u kom se primenjuju metode alternativne medicine, ne poseduje licencu za rad Ministarstva zdravlja.

Đurić je posle zahvata u stanju paralize prebačen na Institut za ortopediju, gde mu je konstatovan prelom atlasa i zbog čega je uveden u veštačku komu. Po njegovoj smrti, o slučaju je obavešteno Više tužilaštvo u Beogradu.

Obdukcija preminulog je završena, a nalaz će biti dostavljen Tužilaštvu kada se završe dodatne analize.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.