KO DRUGOM JAMU KOPA, SAM U NJU UPADA! Trapavi lopov u Novom Sadu, UKRAO bajs pa PAO SA NJEGA! (VIDEO)
Čovek koji je ukrao bicikl iz dvorišta, Foto: Printscreen/Instagram/nsuzivo.rs

ŠOU

KO DRUGOM JAMU KOPA, SAM U NJU UPADA! Trapavi lopov u Novom Sadu, UKRAO bajs pa PAO SA NJEGA! (VIDEO)

Slučaj je prijavljen policiji a nadležni apeluju na građane koji imaju bilo kakve informacije o lopovu, da ih obaveste pozivom na broj 192

Objavljeno:

Sigurnosne kamere zabeležile su krađu bicikla ispred jedne porodične kuće u ulici Cara Dušana u Novom Sadu.

Na video snimku koji je objavljen na Instagram stranici nsuživo.rs vidi se da lopov u momentu kada seda na "svog novog" dvotočkaša ubrzo i pada sa istog, pa su se ljudi u komenatrima zapitali da li uopšte zna da upravlja njime.

"Bar je kulturno zatvorio vrata", "Možda kasni na posao pa se poslužio", "Bicikl se opirao pri krađi", "Umesto gasa pritisnuo kočnicu", neki su od komentara ispod ove objave.

Slučaj je prijavljen policiji a nadležni apeluju na građane koji imaju bilo kakve informacije o lopovu, da ih obaveste pozivom na broj 192.

Podsetimo, jedan čovek sa tamnim naočarima pazario je piće u Zemunu, a kada je stao na kasu, počeo je da ubacuje svoju robu u kesu. Nonšalantno je, međutim, pokupio i jedan mobilni telefon, a to nije zapazio niko, već je samo snimila kamera.

Snimak krađe objavljen je na Instagram stranici "serbilave_beograd" uz opis: "Gospodin u zelenoj majici je uzeo telefon koji nije njegov, telefon je još uvek uključen i zvoni. Lokacija je podrum pića Prvomajka 38a u Zemunu. Ako neko ima informaciju neka se javi", navodi se.

Bonus video:

00:14

Molim gospođu kradljivicu da vrati kolica: Besramna krađa u Plani šokirala Srbiju

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.