TUŽNO JE BILO SLUŠATI KAKO IH NEMOĆNO DOZIVAJU: Porodice mladića nestalih na Savi neutešni, POTRAGA U TOKU
ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

strašno

TUŽNO JE BILO SLUŠATI KAKO IH NEMOĆNO DOZIVAJU: Porodice mladića nestalih na Savi neutešni, POTRAGA U TOKU

U potragu su se uključili policajci iz stanice Vladimirci, njihove kolege iz Šapca, kao i meštani, tragajući skoro čitavu noć, ali bez uspeha

Objavljeno:

U potragu za dvojicom meštana sela Takovo, kod Uba, S.L.(29) i A.M.(29), koji su nestali u nedelju oko 18 časova, posle prevrtanja čamca na Savi priključila se i žandarmerija iz Beograda sa ronilačkim ekipama, rekao je Aleksandar Počuča, portparol Policijske uprave u Šapcu.

Dvojica nestalih, sa kojima je na čamcu bi i njihov drug i komšija N.L.(27) došli su na provod sa porodicama, u Provo, gde su izajmili kamp prikolice. Otišli su, kako nezvanično saznajemo, da se provozaju motornim čamcem. Navodno su otplovili daleko, skoro do druge obale, a motor čamca se ugasio, nakon čega su mladići pokušali ponovo da ga upale. Nakon što su u tome uspeli, u čamac je prodrla voda.

1 / 5 Foto: Printscreen/TV Pink

N.L. je uspeo da iskoči i da ispliva do obale, a njegovi drugovi su nestali.

- Tužno je bilo slušati kako ih, nemoćni da pomognu, prizivaju članovi porodice koji su došli sa njima u Provo, a odgovora nema - pričaju očevici.

- Nema ni tragova od čamca. Ko zna dokle su otišli. I oni i čamac. Tračak nade je bio da su se nekako dokopali obale, koja je šumovita, pa ne mogu da se jave dok ne prođu sve staze i ne sretnu nekog da im da telefon, pošto ga nisu imali kod sebe.

U potragu su se uključili policajci iz stanice Vladimirci, njihove kolege iz Šapca, kao i meštani, tragajući skoro čitavu noć, ali bez uspeha. Traganje se nastavlja pod nadzorom Višeg javnog tužilaštva u Šapcu.

- Čudna je ćud Save, pa možda su uveliko stigli do Obrenovca ili su se zakačili negde blizu mesta događaja, što će ronioci pokušati da ustanove - kažu upućeni.

Bonus video:

03:34

Potraga za Ksenijom Lukić

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.