OVO JE BAHATI VOZAČ - UBICA IZ LAZAREVCA! Izašao iz auta pa USMRTIO Zorana na Ibarskoj magistrali (FOTO)
Miloš N., Foto: Printscreen/Instagram

monstruozno

OVO JE BAHATI VOZAČ - UBICA IZ LAZAREVCA! Izašao iz auta pa USMRTIO Zorana na Ibarskoj magistrali (FOTO)

Prema saznanjima medija Zoran J. je u kraju bio poznat kao Cule. Bio je vlasnik lokalne pečenjare, kojom je izdržavao porodicu. Iza njega ostalo je dvoje dece i četvoro unuka

Objavljeno:

Miloš N. (22) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju oko 18 časova, u Stepojevcu, u Ulici 7. oktobra, zadao udarac muškarcu Zoranu J. (63) koji je preminuo na licu mesta.

Kako se nezvanično saznaje nesrećni Zoran je pokušao da pređe pešački prelaz, na kom semafor nije radio.

– Kako se sumnja, u tom trenutku naišao je vozilom Miloš N. i verovatno je pokušao da prođe bez zaustavljanja. Stariji čovek mu se, navodno, obratio rečima: “Gde si pošao?!” to je verovatno bahatog vozača iznerviralo te je izašao iz vozila. Došao je do Zorana i zadao mu dva udarca u glavu. Od siline udaraca Zoran je pao na pločnik, a vozač je nastavio svoj put – rekao je izvor upoznat sa slučajem za medije.

1 / 4 Foto: RINA

On je dodao da nesrećni Zoran nakon pada na pločnik nije ustao.

– Ostao je da leži na pločniku, a ispod njega se stvorila lokva krvi. Prolaznici su obavestili hitnu pomoć, ali i policiju koja je ubrzo stigla na mesto nesreće. Zoranu, nažalost nije bilo pomoći, a bahati Miloš je ubrzo uhapšen.

Miloš N.
Miloš N.foto: Printscreen/Instagram

Prema njegovim rečima Milošu N. određeno je zadržavanje u Policijskoj stanici do 48 sati u okviru kojih će biti sproveden kod tužioca.

Prema saznanjima medija Zoran J. je u kraju bio poznat kao Cule. Bio je vlasnik lokalne pečenjare, kojom je izdržavao porodicu. Iza njega ostalo je dvoje dece i četvoro unuka.

Nekoliko sati kasnije na društvenoj mreži Instagram, na profilu 192 objavljena je fotografija uhapšenog vozača pod naslovom: ” Uhapšen ubica sa Ibarske “.

Bonus video:

00:31

Hapšenje dvojice osumnjičenih za ubistvo Branislava Penčića u Obrenovcu

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.