ZA UBIJENOG DEDU IZ ZMAJEVA SAMO REČI HVALE, "MARKO NIJE BIO CVEĆKA": Meštani u ŠOKU nakon brutalnog ubistva!
Jeziv zločin u Zmajevu, Foto: KURIR.RS/S.S.

jeziv zločin

ZA UBIJENOG DEDU IZ ZMAJEVA SAMO REČI HVALE, "MARKO NIJE BIO CVEĆKA": Meštani u ŠOKU nakon brutalnog ubistva!

Kaže da unuk Marko i nije bio baš neka „cvećka“ ali da prosto ne može da poveruje da bi počinio tako strašan zločin

Objavljeno:

Meštani Zmajeva ne pamte da se u selu ikada dogodio ovako krvav zločin i kažu da su čuli za optužbe da je Marko pre godinu dana opljačkao svog dedu, sada pokojnog Dragana Manojlovića koga je navodno zajedno sa sestrom Zorom iskasapio sekirom. Detalji celog zločina samo se nižu i sve su suroviji.

- Koliko znam, to još ništa nije zvanično razjašnjeno. Marko je radio tu u selu kod nekog privatnika i od starta nam je bilo sumnjivo da bi baš svog dedu opljačkao. Povrh svega, pokojni Dragan jeste bio dobro situiran, ima dosta zemlje, bavi se poljoprivredom, pomagao je mnogim ljudima ali mi je malo neverovatno da je baš toliko novca koliko se sumnja da mu je Marko ukrao, držao u kući – priča za „Blic“ komšija pokojnog Dragana.

"Nije baš bio neka cvećka, ali..."

Dodaje da je cela Draganova porodica fina, čestita i poštena, da su mu ćerka i ostali unuci dobra deca.

Kaže da unuk Marko i nije bio baš neka „cvećka“ ali da prosto ne može da poveruje da bi počinio tako strašan zločin.

1 / 7 Foto: Društvene mreže

Podsetimo, Draganu je u utorak umrla rođena sestra i on se nije pojavio na sahrani u sredu. Ćerka Ružica ga je zvala celo popodne i uveče je otišla do kuće jer je posumnjala da nešto nije u redu.

Pošto niko nije otvarao vrata, Ružica je pozvala policiju koja je razvalila vrata i zatekla brata i sestru u lokvi krvi. Odmah je urađen uviđaj i pokrenuta istraga zbog ovog zločina koja je policiju dovela na trag da je zločin verovatno počinio Draganov unuk koji se porodici ne javlja od utorka.

Policija intenzivno traga za Markom koji je sa mesta zločina pobegao dedinom „Dačijom“ i ima prednost od minimum 24 sata u odnosu na organe gonjenja. Prvo se mislilo je da ubica verovatno u zemlji, ali je onda iz istrage došla nova informacija koja otvara mogućnost da je ubica mogao da pobegne preko granice Srbije.

Otac ne može da veruje: "Nije on takav..."

Miodrag Polovina, otac Marka, osumnjičenog da je sekirom ubio svoga dedu Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83) u porodičnoj kući u Zmajevu potvrdio je za “Blic” da je njegov sin osumnjičen za ubistvo. U suzama je kazao da policija traži njegovog sina i da ne zna šta se desilo.

- Ne mogu da poverujem u to, Marko nije takav. Marko živi sa devojkom u drugoj kući. Nisam ga video od utorka. Ne javlja se na telefon. Ne mogu da stupim u kontakt sa njim - kaže otac sležući ramenima zbog nesreće koja je zadesila njegovu porodicu.

Miodrag je potvrdio da se njegova porodica „udaljila“ od Dragana ali da je ćerka Ružica održavala kakav takav kontakt sa njim dok njihova deca i nisu.

- Zato mi i nije jasno otkud Marko tamo ako je uopšte i bio tamo. Ne mogu da se pomirim sa tim čak ni da je osumnjičen da je ubio dedu. Marko radi tu u Zmajevu u jednoj privatnoj firmi i raspitajte se po selu i čućete da on nikada ne bi mogao takvo nešto da uradi – tvrdi Markov otac.

Kaže i da je Zora, Draganova sestra od ujaka, pre godinu dana se preselila u Zmajevo kako bi u miru sa bratom provela staračke dane pošto su oboje bili sami.

Plačući dodaje i da je ipak sve malo sumnjivo jer se Marko ne javlja i gubi mu se svaki trag od datuma kada je i njegov deda prestao da se javlja na telefon, odnosno od kada je ubijen.

Ceo zločin snimile kamere u kući

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog istrazi, ceo događaj su zabeležile sigurnosne kamere.

- On je znao za kameru ispred kuće, koju je pre nego što je ušao unutra razbio sekirom koju je poneo kako bi počinio nezapamćeni zločin. Međutim, nije znao ili je zaboravio da kamera postoji i u kući, a upravo je ona sve zabeležila. Baka Zoru je jednim udarcem sekirom usmrtio, dok se na dedi iživljavao. Bukvalno ga je izmasakrirao do neproznatljivosti - pranosi sagovornik Kurira nove jezive detalje brutalnog ubistva.

Od tog momenta, njemu se gubi trag. Navodno, kako je rekla njegova devojka sa kojom živi u zasebnoj kući, ona ga je poslednji put videla u utorak ujutru, kada je otišao na posao. Kako je rekla u policiji, od tada joj se nije javljao.

Devojka izjavila da joj je bio čudan veče pre

- Kaže da joj je i prethodno veče bio čudan. Čak se nekome i požalila da ne zna šta mu je, kao da je malo psihički popustio, da ga mnogo voli i da bi volela da mu pomogne, ali ne može kada ne zna zašto je tako nervozan. Ona ne veruje da je on tako nešto mogao da uradi i da je on jako dobar - zaključio je naš sagovornik.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.