PRETIO SOCIJALNIM RADNICIMA KRVNOM OSVETOM! Tužilaštvo traži 6 meseci zatvora za MANIJAKA sa Zvezdare
ilustracija, Foto: Instagram/192_rs

oglasili se

PRETIO SOCIJALNIM RADNICIMA KRVNOM OSVETOM! Tužilaštvo traži 6 meseci zatvora za MANIJAKA sa Zvezdare

M. J. je uhapšen 24. juna u Beogradu i on je dan kasnije u Prvom osnovnom tužilaštvu negirao da je ugrozio sigurnost zaposlenima u Centru za socijalni rad

Objavljeno:

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon sprovedene istrage, podnelo je optužni predlog protiv M. J. zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti zaposlenih radnika Centra za socijalni rad Zvezdara.

Kako je saopštilo tužilaštvo, u optužnom predlogu predloženo je sudu da M.J. izrekne kaznu ne manju od šest meseci, kao i da mu produži pritvor.

M. J. je uhapšen 24. juna u Beogradu i on je dan kasnije u Prvom osnovnom tužilaštvu negirao da je ugrozio sigurnost zaposlenima u Centru za socijalni rad.

M.J.je izneo odbranu, on je obrazložio da "ne može da viđa svoje dete iz razloga sto Centar ne donosi nalaz na osnovu koga bi sud mogao da odredi model njegovog viđanja deteta, ne sporeći da im je slao mejlove ali da nije nikom pretio već zahtevao da donesu nalaz i mišljenje, pa kako mu niko nije odgovarao na mejlove i na pozive, on je zato došao u Centar lično da se žali za nepostupanje."

Kako je rekao nadležnima, time što je pisao u mejlovima (krvna osveta, zakon plemena), hteo je da ukaže da CZR radi po zakonu plemena i da ga tako diskriminišu.

Pritvor je određen osumnjilenom kako ne bi uticao na svedoke koji tek treba da budu ispitani u postupku, i kako ne bi ponovio delo.

Bonus video:

00:24

TUČA U PUNOM AUTOBUSU ZA MLADENOVAC: Udarali i cimali jedan drugog naočigled šokiranih putnika

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.