OGLASIO SE OTAC DEVOJČICE KOJU JE OTEO MALČANSKI BERBERIN: Evo šta je rekao o čoveku koji im je naneo NAJVEĆU BOL!
Robert Karimanović, Foto: Filip Plavčić

KRATKO I JASNO

OGLASIO SE OTAC DEVOJČICE KOJU JE OTEO MALČANSKI BERBERIN: Evo šta je rekao o čoveku koji im je naneo NAJVEĆU BOL!

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija su saopštili da je osuđenik Ninoslav Jovanović poznatiji pod nadimkom Malčanski berberin preminio sinoć

Objavljeno:

Robert Karimanović otac devojčice koju je oteo Ninoslav Jovanović (48) poznatiji kao Malčanski berberin nakon njegove smrti poručio da "konačno kreću napred". Njih je jutros dočekla vest da je u zatvoru u Požarevcu preminuo čovek koji im je naneo najveći bol.

- Čekamo da vidimo koju će srednju školu upisati naša ćerka. Konačno smo svi zajedno krenuli napred- kaže Robert Karimanović otac otete devojčice.

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija su saopštili da je osuđenik Ninoslav Jovanović poznatiji pod nadimkom Malčanski berberin preminio sinoć.

1 / 4 Foto: Večernje Novosti

- Osuđeniku N.J. pozilo je sinoć posle 22 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u Zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoc i urađen EKG srca. Nakon toga, on je našim sanitetom u pratnji našeg medicinskog tehničara prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu na odeljenje intezivne nege. Preminuo posle nekoliko sati. Po zakonu su odmah obavešteni Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policija, a u skladu sa zakonom naložena je obdukcija tela- kažu iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Ninoslava Jovanovića iz sela Malča, poznatiji kao Malčanski beberin, 5. januara prošle godine osuđen je na doživotnu robiju zbog otmice čija je žrtva bila dvanaestogodišnjakinja.

Bonus video:

00:18

PRVI SNIMAK HAPŠENJA! Malčanski berberin na zemlji, izbezumljen! (VIDEO)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.