OTAC MALČANSKOG BERBERINA DAO SVOJU PRVU IZJAVU: Zbog njega nam je uvek bio kamen na srcu,ali jedna stvar se ne zna
Foto: Printscreen

JASAN JE

OTAC MALČANSKOG BERBERINA DAO SVOJU PRVU IZJAVU: Zbog njega nam je uvek bio kamen na srcu,ali jedna stvar se ne zna

- Zvali su da jave da je umro, ali ne znam ništa više

Objavljeno:

Dušan Jovanović, otac Ninoslava Jovanovića, poznatog kao Malčanski berberin, kaže da je porodici noćas javljeno da je on u zatvoru preminuo.

Podsetimo, Jovanović koji je u Zabeli izdržavao kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i mučenja devojčice, preminuo je noćas u Opštoj bolnici u Požarevcu od posledica srčanog udara. Kako je rečeno iz UIKS, njemu je u kasnim večernjim satima pozlilo u ćeliji, prebačen je u stacionar, pa u bolnicu, gde je preminuo.

- Zvali su da jave da je umro, ali ne znam ništa više, ni kada ćemo preuzeti telo ni kada će biti sahrana - rekao je Dušan Jovanović za Kurir i dodao da sa sinom nije imao kontakt, niti ga je obilazio u zatvoru

- On jeste imao srčanih problema i upućen sam da su mu ugrađena dva stenta prošle godine, ali ga mi nismo obilazili.

Jovanović se kratko osvrnuo i na dela koja je njegov sin počinio.

- Dobro se zna šta je sve u životu on uradio. Pola svog veka proveo je po zatvorima. Zbog njega nam je uvek stajao kamen na srcu - zaključio je Dušan Jovanović.

Da podsetimo, Ninoslav Jovanović prva je osoba u Srbiji osuđena na doživotnu kaznu, a svoje poslednje zlodelo izvršio je ni punih mesec dana od uvođenja ove kazne u naš sistem u decembru 2019. Jovanović je ranije robijao zbog silovanja i pokušaja silovanja dece. Nadimak po kome je poznat zaradio je na jeziv način - svojim žrtvama je sekao kosu.

(Espeso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.