OGLASIO SE OTAC MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO BABE I DEDE U ZMAJEVU: Kroz suze izustio par reči
ilustracija, Foto: Sonja Spasić

TUGA

OGLASIO SE OTAC MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO BABE I DEDE U ZMAJEVU: Kroz suze izustio par reči

Policija je u trenutku razgovora novinara sa Markovim ocem, obavila informativni razgovor sa Markovom devojkom ispred kuće u kojoj živi sa osumnjičenim

Objavljeno:

Miodrag Polovina, zet pokojnog Dragana M, koji je nađen mrtav u porodičnoj kući u Zmajevu zajedno sa sestrom od ujaka Zorom, potvrdio je da je njihov sin Marko, osumnjičen za ubistvo. Njegova supruga Ružica prijavila je nestanak oca Dragana.

U suzama je kazao da policija traži njegovog sina i da ne zna šta se desilo.

- Ne mogu da poverujem u to, Marko nije takav. Marko živi sa devojkom u drugoj kući. Nisam ga video od prekjuče. Ne javlja se na telefon. Ne mogu da stupim u kontakt sa njim - kaže otac i dodaje da je u kući idalje Markova devojka, ali ne i on.

Policija je u trenutku razgovora novinara sa Markovim ocem, obavila informativni razgovor sa Markovom devojkom ispred kuće u kojoj živi sa osumnjičenim. Prema informacijama koje posedujemo, Draganova rođena sestra preminula je prekjuče i on se nije juče pojavio na sahrani.

Kuća u kojoj su pronađena tela Dragana i Zore
Kuća u kojoj su pronađena tela Dragana i Zorefoto: KURIR/S.S.

Kada smo primetili da ga nema pokušavali smo da ga zovemo, ali se nije javljao. Uveče smo odlučili da odemo do njegove kuće da vidimo gde je pošto se i dalje nije javljao pozvali smo policiju koja je razvalila vrata i zatekla njega i Zoru mrtve - kaže Miodrag i dodaje da se pokojni Dragan bavio poljoprivredom i bio je dobro situiran.

- Međutim, mi kao porodica nismo imali blizak odnos sa njim - kaže Polovina.

Tela muškarca Dragana M. (74) i i njegove sestre od ujaka Zore D. (83), koja je iz Hrvatske došla pre par godina i od tada živi sa njim, pronađena su u porodičnoj kući u ulici Radoja Domanovića u Zmajevu, a sumnja se da je reč o dvostrukom ubistvu.

Draganova ćerka je sinoć pozvala policiju, gde je rekla da joj se otac ne javlja na telefon, a da živi sam. Policija je oko 23 časa obila kuću i unutra zatekla dva tela, sa povredama i sa vidljivim tragovima krvi.

Ubijena Zora došla je prošle godine kod brata Dragana u Zmajevo da živi sa njim. Kako saznajemo, ona je njegova sestra od ujaka.

Bonus video:

00:14

Ubistvo u Rušnju dogodilo se jutros u Ulici Oslobođenja

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.