UBIO KOMŠIJU ZBOG SVAĐE OKO DŽOGERA U WC-U: Mirku (66) iz Novog Sada određen pritvor
ilustracija, Foto: Dado Djilas, Profimedia, Google maps

MONSTRUOZNO

UBIO KOMŠIJU ZBOG SVAĐE OKO DŽOGERA U WC-U: Mirku (66) iz Novog Sada određen pritvor

Mirko M. je saslušan danas u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu na okolnosti izvršenja krivičnog dela koje mu se stavlja na teret

Objavljeno:

Mirku M. (66) koji je u bezobzirnom nasilničkom ponašanju lišio života svog komšiju Jova S. (75) u Ljermontovoj ulici u Novom Sadu određena je mera pritvora zbog opasnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, te da će da ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Mirko M. je saslušan danas u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu na okolnosti izvršenja krivičnog dela koje mu se stavlja na teret, nakon čega je javno tužilaštvo predložilo određivanje pritvora.

Takođe, Više javno tužilaštvo je donelo Naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog Mirka M. zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo, kažnjivo Krivičnim zakonikom Republike Srbije, članom 114, stav 1, tačka 2.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

- Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti naknadno obaveštena - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Da podsetimo, Mirko M. je višestrukim ubodima nožem na zajedničkoj terasi zgrade u Ljermontovoj ulici usmrtio komšiju Jova S.

Ovom događaju je prethodila svađa dvojice komšija oko džogera u zajedničkom WC-u, a policija je ranije tog kobnog dana već intervenisala na poziv stradalog Jova S.

Bonus video:

00:24

TUČA U PUNOM AUTOBUSU ZA MLADENOVAC: Udarali i cimali jedan drugog naočigled šokiranih putnika

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.