NAKON HORORA U CENTRU BEOGRADA, ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI: Evo šta je sa čovekom na kojeg je potegnut nož (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠTA JE OVO?!

NAKON HORORA U CENTRU BEOGRADA, ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI: Evo šta je sa čovekom na kojeg je potegnut nož (VIDEO)

- Ko zna šta bi bilo jer je taj čovek kao lud vikao i vitlao noževima.

Objavljeno:

B. M. (51) uhapšen je brzom intervencijom policije kada je na Trgu Republike, naočigled mnogobrojnih prolaznika, noževima jurio i pretio A.K. (45) da će da ga ubije.

- Vika je krenula kod spomenika knezu Mihailu. Činilo se kao da je stariji muškarac bez ikakvog povoda i razloga počeo da viče na mlađeg. Pretio mu je da će ga ubiti. Niko nije posebno obraćao pažnju n ato dok u jednom trenutku iz džepova nije izvadio dva kuhinjska noža - priseća se za Informer očevidac drame u centru Beograda.

On dodaje da je pošto je izvadio noževe B.M. krenuo da maše njima u pravcu A.K.ali ga u prvom napadu nije povredio.

- Ko zna šta bi bilo jer je taj čovek kao lud vikao i vitlao noževima. U tom trenutku bilo je dosta prolaznika. Niko nije smeo da mu priđe! Srećom ubrzo je stigla policija. To napadača nije sprečilo da viče, da hoće da ga ubije, i da ga policija pusti - prepričava očevidac slučaj.

Prema njegovim rečima sve je bilo kao na filmu.

- Tog trenutka sam zapravo shvatio koliko nam znače naši policajci. Njih dvojica su ga vrlo brzo savladali i izvukli mu noževe iz ruku, a kasnije je stigla još jedna patrola. Niko od svih nas nije smeo da mu priđe, a oni su krenuli na njega. Kažu to im je posao, ma treba imati petlju... - kaže naš sagovornik.

Kako nezvanično saznajemo B.M. je nakon toga priveden u Policijsku stanicu Stari Grad, i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.