MISTRERIOZAN SLUČAJ U ARILJU: Zgazio kolima mladića, pokušao DA GA UBIJE a meta mu je bio NEKO DRUGI?!
ilustracija, Foto: Instagram/192_rs

STRAŠNO

MISTRERIOZAN SLUČAJ U ARILJU: Zgazio kolima mladića, pokušao DA GA UBIJE a meta mu je bio NEKO DRUGI?!

Tek, jedna od priča koje kruže gradom, a koja nema potvrdu, je da I.A. uopšte vozilom nije ciljao B.N. nego njegovog prijatelja sa kojim se kretao trotoarom

Objavljeno:

Zašto je I.A. (39) iz Arilja prekjuče rano ujutro automobilom pokušao da ubije B.N. (29), koji je ovom prilikom zadobio teške povrede glave opasne po život, u gradu na Moravici i Velikom Rzavu niko ni juče nije znao da objasni.

Tek, jedna od priča koje kruže gradom, a koja nema potvrdu, je da I.A. uopšte vozilom nije ciljao B.N. nego njegovog prijatelja sa kojim se kretao trotoarom.

U subotu oko tri sata B.N. se sa jednim drugom vraćao iz grada kada je Ulicom Stevana Čolovića prošao I.A. u svom BMW-u. Navodno, I.A. je kroz otvoreni prozor, zbog nekih nesporazuma od ranije, uvredio B.N. na šta mu ovaj nije ostao dužan. Potom je I.A. nastavio da se kreće u istom pravcu, da bi posle 50-100 metara naglo okrenuo vozilo i zaleteo se prema B.N. i njegovom drugu. Velikom brzinom je iz svoje prešao u suprotnu traku i preko nje izleteo na trotoar gde je udario B.N.

Od siline udara povređeni Ariljac je pao na astalt, izgubio svet i počeo da krvari. Vozilom hitne pomoći najpre je prevežen u Užice odakle je odmah upućen u Klinički centar Beograd. Prema poslednjim informacijama iz ove ustanove B.N. je u veštačkoj komi, a dijagnostikovani su mu prelom baze lobanje, nagnječenje mozga i krvarenje u mozgu.

Kako se I.A. (39) u policiji branio ćutanjem, za sada se ne zna zašto je kolima krenuo na B.N, kao i da li je on slučajna žrtva. Jedna od čaršijskih priča je da I.A. nije hteo da naudi B.N, već mladiću koji se nalazio u njegovom društvu, a koji je uspeo da se izmakne u stranu kada je BMW izleteo na trotoar. Ova priča nema zvanično pokriće, premda je Policijska uprava Užice u saopštenju navela da je I.A. zbog narušenih međuljudskih odnosa vozilom „namerno udario 29-godišnjeg muškarca iz Arilja koji se kretao kao pešak“.

1 / 4 Foto: RINA

Od toliko neproverenih priča koje kruže Ariljem, „najglasnija“ je ona o neraščišćenjim računima zbog devojke, s tim da i ona ima dve podverzije. Po prvoj, I.A. je zbog devojke bio u svađi sa B.N, po drugoj sa njegovim prijateljem.

Za sada je najvažnije, pričali su juče zgroženi Ariljci, da B.N. prebrodi teške povrede i preživi.

Negudo posle nesreće u Ulici Stevana Čolovića I.A. je uhapšen i njemu je juče sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio pritvo zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju. Utvrđeno je da je u vreme izvršenja nedela bio pod dejstvom alkohola.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.