UDARIO GA, DIGAO NA HAUBU, PA POBEGAO: Poznato ko je bio za VOLANOM automobila koji je pokosio PEŠAKA u Jerkoviću!
Nesreća, Foto: Printscreen/TV Pink

JEZIVO

UDARIO GA, DIGAO NA HAUBU, PA POBEGAO: Poznato ko je bio za VOLANOM automobila koji je pokosio PEŠAKA u Jerkoviću!

F. B. i U. L. uhapšeni su od strane UKP-a, a potraga za njima je počela kada je drug koji je šetao sa P. S. pozvao policiju i prijavio da ga je udario folksvagen crne boje i pobegao u pravcu male pijace

Objavljeno:

Snimak saobraćajne nesreće koja se dogodila pre nekoliko dana u beogradskom naselju Braće Jerković izazvala je jezu - muškarac (27) se kretao trotoarom sa drugom, kada je na njega s leđa naleteo "reno", digao ga na haubu i odbacio nekoliko metara napred. Vozač automobila je dao gas, a povređenog su ostavili da leži na pločniku.

F. B. i U. L. uhapšeni su od strane UKP-a, a potraga za njima je počela kada je drug koji je šetao sa P. S. pozvao policiju i prijavio da ga je udario folksvagen crne boje i pobegao u pravcu male pijace.

Slučaj je odmah preuzeo UKP. Proverom sa kamera, došli do vlasnika kola tih registraskih oznaka koje ima pomenuti auto i otišli na adresu vlasnika automobila. Međutim, ispostavilo se da je on auto pozajmio drugu.

Policajaci su potom otišli na adresu mladića kojem je pozjamljen auto, međutim, nisu ga našli. Niti su ga, kako je navedeno, videli u kraju, kao ni pomenuto vozilo. Potom su ga sačekali i priveli. Reč je o F. B., a potom je priveden i U. L.

1 / 3 Foto: Printscreen/TV Pink

Međutim, utvrđeno je da je vozilom upravljao L.U, a da se na mestu suvozača nalazio F.B, kome je ukinuto zadržavanje, dok je prema osumnjičenom L.U., Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Podsetimo, muškarac (27) se kretao trotoarom sa drugom, kada je na njega s leđa naleteo "reno", digao ga na haubu i odbacio nekoliko metara napred.

Automobil se kretao velikom brzinom, a nakon što je udario muškarca, vozač se nije zaustavio, već se samo udaljio s lica mesta.

Povređeni je čudom zadobio samo lakše telesne povrede i nakon ukazane pomoći u UC, otpušten je na kućno lečenje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.