OTKRIVENO ZAŠTO SU ČETVORICA POGINULIH ČAČANA OSTALI NA ŽURCI SAMO POLA SATA! Ovo je bio ključan momenat!
Slike sa lica mesta, Foto: RINA, Printscreen/Instagram/192.rs

TUGA

OTKRIVENO ZAŠTO SU ČETVORICA POGINULIH ČAČANA OSTALI NA ŽURCI SAMO POLA SATA! Ovo je bio ključan momenat!

Prvog dana dvodnevne žalosti u Čačku saznali su mediji i gde su četvorica mladića bili tokom kobne noći

Objavljeno:

Četvorica mladića, Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20), preminuli su usled preloma vrata u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Jančići kod Čačka.

Ovo je, kako Objektiv nezvanično saznaje, pokazala obdukcija njihovih tela, kao i to da momci nisu bili ni pijani ni drogirani u momentu kad je došlo do tragedije koja je zavila u crno ceo Čačak.

Nemaju drugog izbora, spremaju se za mogući prekid gasa; "To nas boli"

- Obdukcioni nalaz je stigao juče ujutru i utvrđeno je, navodno, da su mladići prilikom udarca polomili vratove. To je trenutna smrt i oni nisu imali neke vidljive povrede na sebi, možda samo nekoliko ogrebotina. Sva četvorica mladića nisu, navodno, imala u sebi ni kap alkohola, kao ni drogu – navodi izvor našeg lista.Ognjen Vasiljević, vozač „suzuki vitare” u kojoj su bili mladići, i koji je, udarivši u drvo, sleteo s mosta u ambis kraj reke Kamenice, imao je regularnu dozvolu.

NI DOZVOLA NIJE PROBLEM

– Nađeni su nakon sedam i po sati od trenutka nesreće. Ognjen je ranije polagao vozački ispit, još dok je bio maloletan, tako da je u trenutku nesreće imao pravu dozvolu, a ne probnu. Auto je stariji, pa nije imao vazdušne jastuke. Istraga će pokazati šta se desilo, ali ono što je jedino sigurno je da su se njihovi životi, nažalost, ugasili – kaže sagovornik.

1 / 6 Foto: RINA

IVANOV PEH IH RANO "OTERAO" SA ŽURKE

Prvog dana dvodnevne žalosti u Čačku saznali su mediji i gde su četvorica mladića bili tokom kobne noći.

– Ivan je nedavno imao peh. Pao je sa skutera, pa je zato na nozi nosio gips. To je i bio razlog što su se kobne noći na tehno-žurki u Jančićima zadržali vrlo kratko, tek nešto više od pola sata. Prethodno su bili u Čačku, na proslavi osamnaestog rođendana drugarice – navodi naš sagovornik. Ognjen Vasiljević, maturant i odlikaš čačanske gimnazije, nedavno je maturirao i imao brojne planove za budućnost.

– Poslednji put smo se sreli na jednom maskenbalu. Ognjenova maska je privukla najviše pažnje i pobrala najviše simpatija. Plenio je šarmom i duhovitošću, bio je zbog toga omiljen u društvu. Kovao je planove, kao i svi mladi, želeo dalje da se školuje. Sin jedinac – ispričala je plačući Ognjenova drugarica, dodajući da su Ognjen i Nikola bili najbolji prijatelji.

REČI PROFESORKE

Ivan Stančić (19), koji je bio na mestu suvozača, bio je maturant Ekonomske škole u Čačku.

Uzoran mladić koji je više od svega voleo Crvenu zvezdu. Njegova profesorka se od njega i ostalih učenika oprostila na društvenim mrežama.

– Iskreno saučešće porodicama. Znam trojicu mladića, nekima sam i predavala. Sve sjajni momci, dobri đaci. Ne dao bog ovakvu tugu nikome. Ti 18. rođendani u gluvo doba noći na nepoznatom terenu odnose cenu. Odlaze sinovi jedinci, nesuđeni studenti, nasmejana i nevina lica. Ivana i Ognjena nikada neću zaboraviti – ovim rečima se od svojih učenika oprostila profesorka Dušica Rečević.

Čačak, Nesreća
foto: RINA

ZEKAVICA MAŠTAO DA UPIŠE FON

Nikola Zekavica (18), najmlađi dečak koji je poginuo, tek je bio završio treću godinu gimnazije sa odličnim uspehom. Pre desetak dana proslavio je punoletstvo, a po završetku srednje škole želeo je da upiše FON.

– Bio je veoma nadaren za nauku, natprosečan. Bio je veoma talentovan i za fudbal, trenirao je u Borcu. Potiče iz stabilne porodice koja je svojoj deci usadila ispravne životne norme, počev od odgovornosti i dobrog vaspitanja pa do svega drugog. Još uvek ne mogu da prihvatim činjenicu da je sudbina htela da takav mladić strada – kaže blizak prijatelj porodice Zekavica.

DVE SAHRANE NA VIDOVDAN

Luka Mićović (20) završio je Ekonomsku školu u Čačku. Kobne večeri u autu „suzuki vitara” sedeo je na zadnjem sedištu, zajedno sa Nikolom. Trenirao je košarku u lokalnom Borcu. Sahrana Ognjena Vasiljevića biće obavljena danas, na Vidovdan, u 11 časova na Novom groblju u Čačku. U 15 časova na Starom groblju biće sahranjen i Nikola Zekavica. Dan kasnije biće sahranjeni Luka Mićović i Ivan Stančić. Građani Čačka juče su se oprostili od tragično nastradalih mladića puštajući bele balone u vazduh.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.