HAOS U BORČI! Na autobuskoj stanici pretučen policajac i njegov brat
Ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen/Google Earth

jezivo

HAOS U BORČI! Na autobuskoj stanici pretučen policajac i njegov brat

Osumnjičeni su saslušani u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva, kojom prilikom su u potpunosti negirali radnje izvršenja krivičnih dela. Iz tog razloga, a da ne bi uticali na ostećene i svedoke, kao i na saizvršioca čiji identitet policija utvrđuje, predložen je pritvor

Objavljeno:

N.S. i S.M. zadržani su zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje. Krivičnom prijavom osumnjičenjima je stavljeno na teret da su oko 16 časova u Borči, na autobuskom stajalištu najpre tražili od oštećenog da skine Zvezdin dres, pa kada se oštećeni usprotivio, jedan mu je zadao udarce nožem u predelu podlaktice i naneo mu tešku telesnu povredu, dok mu je ovaj drugi zadavao udarce rukama.

Treći N.N. izvršilac, čiji se identitet jos utvrđuje, je tukao istovremeno brata oštećenog. Oštećeni su dvojicu zadržanih juče prepoznali sa sigurnošću od 90- 100 odsto.

Inače, jedan od oštećenih je policajac, a bio je van dužnosti.

Osumnjičeni su saslušani u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva, kojom prilikom su u potpunosti negirali radnje izvršenja krivičnih dela. Iz tog razloga, a da ne bi uticali na ostećene i svedoke, kao i na saizvršioca čiji identitet policija utvrđuje, predložen je pritvor.

Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media