ESPRESO SAZNAJE! RASVETLJEN BOMBAŠKI NAPAD NA LEKINOM BRDU! Policija dvojicu uhapsila i to OVDE!
Ilustracija, Foto: Espreso

akcija policije

ESPRESO SAZNAJE! RASVETLJEN BOMBAŠKI NAPAD NA LEKINOM BRDU! Policija dvojicu uhapsila i to OVDE!

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta i nije bilo povređenih osoba

Objavljeno: 09:37h

Beogradska policija u saradnji sa šabačkom, uz pomoć građana pronašli su i uhapsili D. V. (1995) i S. S. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

Kako se sumnja, oni su 9. maja u večernjim časovima aktivirali i bacili eksplozivnu napravu u dvorište jedne kuće na Lekinom brdu u Beogradu i pobegli.

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta i nije bilo povređenih osoba.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

1 / 4 Foto: Espreso

Podsetimo, ekipa Espresa otišla je na lice mesta i zatekli smo rupe od eksplozije i materijalnu štetu na parkiranom vozilu.

Vlasnik kuće Miroslav M. kaže da ne sumnja ni na koga.

"Nije mi jasno zašto bi to neko uradio nama. Pre dve večeri sam primetio da se šetaju 2 momka ulicom, ali ko bi pomislio. Nikome se nisam zamerio, ako imaš nešto da rešiš sa mnom dođi i reci mi, ne mogu da shvatim ovako nešto. Ja sam čovek u godinama. Ne znam, tu su mi žena i ćerka i dvoje unučića, svi su u strahu. Ovo je jako mirna ulica, ne mogu da verujem prosto. Svi se znamo, uglavnom su stariji ljudi u komšiluku. Mi kamere nažalost nemamo", rekao je vlasnik kuće.

Njenova supruga je za Espreso rekla da je policija sinoć došla čim su prijavili, došla je forenzika radili do 3 ujutru uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama bomba je bila namenjena komšiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.