ISPLIVALI ŠOK DETALJI OKO HAOSA SA PROSTITUCIJOM U SRBIJI: Ostaćete bez TEKSTA, zna se i KO JE UHAPŠEN, NEVERICA!
ilustracija, Foto: cityoflove.com, Profimedia

strašno

ISPLIVALI ŠOK DETALJI OKO HAOSA SA PROSTITUCIJOM U SRBIJI: Ostaćete bez TEKSTA, zna se i KO JE UHAPŠEN, NEVERICA!

Uhapšeni su R. M. (43), S. T. J. (43), S. D. (33), G. S. (51) i DJ. A. (25), svi iz Beograda

Objavljeno:

Devojke zbog čijeg je podvođenja uhapšeno pet osoba bile su uzrasta od 18 do 43 godine, a sve su se prethodno bavile prostitucijom, saznaje "Blic".

Prema poslednjim informacijama, utvrđeno je da su na sajtu na kojem se oglašavalo više od 600 devojaka iz Beograda, a koje su nudile svoje seksualne usluge, njihove fotografije uz koje su navodile koliko naplaćuju sat vremena odnosa sa "klijentima".

- Sve žene uzrasta su od 18 do 43 godine i iz Srbije su. Makroi su do njih dolazili preko preporuke, jer su se sve i ranije prostituisale - navodi izvor upoznat sa istragom.

Prostitucija
foto: MUP

Makro, sekretarica, vozač

Kako pojašnjava sagovornik, osumnjičeni za podvođenje imali su razvijenu logistiku, te je svako od petoro uhapšenih imao svoju ulogu.

- U ovoj grupi jedna osoba je bila makro, imali su i sekretaricu i vozače koji su prevozili žene do klijenata i nazad - kaže sagovornik.

On dodaje i da se sekretarica po nalogu makroa javljala na telefon i preuzimala informacije i organizovala koja žena gde ide.

- Vozači su devojke odvozili, osumnjičeni su prethodno uplaćivali oglase na koje su se javljali klijenti - navodi izvor.

Među klijentima i stranci

Prema informacijama koje posedujemo klijenti su bili Srbi, ali i stranci.

Podsetimo, kako je saopšteno iz Tužilaštva za organizovani kriminal, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, uhapsili su u sredu pet članova organizovane kriminalne grupe zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

1 / 5 Foto: MUP

Uhapšeni su R. M. (43), S. T. J. (43), S. D. (33), G. S. (51) i DJ. A. (25), svi iz Beograda.

Sumnja se da su oni, od januara do sredine juna ove godine, iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su boravile devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom.

Pripadnici organizovane kriminalne grupe terete se da su putem sredstava javnog informisanja organizovali oglašavanje prostitucije, kao i da su najmanje sedam devojaka odvozili na adrese na kojima su se sastajale sa klijentima.

Novac stečen posredovanjem u vršenju prostitucije osumnjičeni su delili između sebe u zavisnosti od zadataka koje su imali u izvršenju krivičnog dela.

Kako “Blic” saznaje, na sajtu na kojem su “reklamirali” devojke za prostituciju bilo je više od 600 devojaka iz Beograda.

Prostitucija
foto: cityoflove.com

Na ovom sajtu nalazi se detaljan opis svake devojke, usluga koje nudi, kao i cena za koju svoje usluge pruža! Dok su neke devojke sakrile svoja lica, ali pokazale svoja tela, druge su pak otvoreno objavile svoje fotografije. Kako se navodi u saopštenju TOK, na ovom sajtu su redovno ažurirali oglase sa fotografijama i brojevima telefona. Preko njega su ugovarali vrstu seksualne usluge, a cena sat vremena seksualnih usloga kretao se uglavnom od 150 do 200 evra.

Kako se može videti na ovom sajtu, na kojem profil može besplatno da napravi ko hoće i da postavi kakve god želi fotografije (pa i tuđe), cene se kreću i po 1.500 evra za nekoliko sati ili dan sa prostitutkom. n

Ćutali u Tužilaštvu, predložen pritvor

Prema informacijama koje posedujemo, osumnjičena petorka sprovedena je na saslušanje kod Tužioca za organizovani kriminal u sredu, međutim tamo su se svi branili ćutanjem. Kako saznajemo, tužilaštvo je predložilo sudu da im odredi pritvor.

Bonus video:

01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.