CRNA SUDBINA NASTRADALE BOJANE NA ZLATARSKOM JEZERU! Utopila se pred decom, a pre 6 meseci doživela TEŠKU tragediju
Bojana Sekulić, Foto: Printscreen/Društvene mreže

TUGA

CRNA SUDBINA NASTRADALE BOJANE NA ZLATARSKOM JEZERU! Utopila se pred decom, a pre 6 meseci doživela TEŠKU tragediju

Sve je splet nesrećnih okolnosti

Objavljeno:

Beživotno teloBojane Sekulić (38) iz Nove Varoši izvučeno je juče iz Zlatarskog jezera u mestu zvanom Kokića Strane, dan nakon što je nestala pred očima svoje dve maloletne ćerke.

Nastradala Bojana bila je neplivač, a kobnog dana je, nakon završene smene na poslu, došla sa decom da se rashladi. Sa jednog pontona na desnoj obali jezera zakoračila je u vodu i nestala je u plićaku.

- Nije nameravala da pliva, a pretpostavlja se da je nesrećnu ženu u jezerske dubine povukao mulj i da ona nije znala da se na tom mestu obala spušta u jezerske dubine, a voda je u ovo doba godine još hladna – navodi jedan od očevidaca nesreće.

UTOPILA SE PRED DECOM

Kako za Objektiv navodi Bojanin svekar, Mitar Sekulić, o nesreći ga je obavestio mlađi sin iz Rusije.

– Bojana je otišla malo da se okupa sa mojim unukama na jezeru. Tu u blizini je i radila kao kuvarica u jednom restoranu. Kako sam posle čuo, snajka je ušla u vodu sa mlađom unukom koja je šesti razred, u plićak, voda im nije bila ni do kolena. Bojanu je mulj povukao u dubinu i počela je da se bori za život. Nije uspela… – navodi utučeni čovek.

Kako kaže, mlađa unuka je odmah krenula da pomaže majci, a starija je pozvala strica u Rusiji.

Mlađa unuka je krenula da je vuče, da je traži, ali Bojana je jednostavno nestala u vodi. Za to vreme, moja starija unuka koja završava osmi razred je zvala mog mlađeg sina i rekla mu šta se dešava. Deca su vrištala, dozivala pomoć. Sin nas je odmah zvao da krenemo kod devojčica – dodaje naš sagovornik.

MUŽ JOJ UMRO PRE ŠEST GODINA

Ovaj nesrećni čovek, još šokiran od saznanja da je i snahu izgubio, navodi da ne zna šta će od tuge i muke.

– Nema šest godina kako mi je stariji sin, Bojanin suprug, preminuo u 32. godini. Zakačio je neki virus u Rusiji i samo ga je pokosilo. Posle smrti oca, unuke mi sada u trenu ostaše i bez majke – zaključuje potreseni svekar.

Zlatarsko jezero
foto: Printscreen

SPLET NESREĆNIH OKOLNOSTI

Rođeni brat utopljene žene, Slobodan Mutavdžić, za naš list jedva je uspeo da prozbori koju reč.

– Sve je splet nesrećnih okolnosti. Zaista ne bih ništa više da pričam, razumećete, ovo je ogromna tuga za sve nas – naveo je uplakani Slobodan.

Bojana je rođena u novovaroškom selu Senište, bila je udata u Ljuboviji, a nakon smrti supruga vratila se u majčin stan u Novoj Varoši.

RANO OSTALA BEZ OCA

– Često je dolazila i u Ljuboviju. Dovodila je devojčice kada god su bile na raspustu. Bila je divna žena, majka i čovek. Osim o deci, Bojana, koja je rano ostala bez oca Radoja, brinula se i o bolesnoj majci Zori. Žena je nakon smrti muža otišla nazad u Selište kod rođene sestre, da joj pomogne jer je bolesna, ali je otkako joj je i zet preminuo upala u depresiju i ima problema sa živcima. Ovo će je dotući – navodi jedna meštanka pomenutog sela.

Inače, Zlatarsko jezero je posle izgradnje brane u Kokinom Brodu poznato po velikom broju utapanja i retko koja godina prođe da neko, naročito u letnjim mesecima, ne nastrada, odnosno da se ne utopi u hladnoj jezerskoj vodi.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.